Sebastien Ogier.Foto: Aldo Luud
WRC
20. jaanuar 2021, 22:35

Monte Carlo ralliks valmistuv Ogier andis karjääri jätkumise kohta segase vihje

Valitsev WRC-sarja maailmameister Sebastien Ogier ei pruugi sugugi tänavuse aasta järel pille kokku pakkida – nii sõnas ta portaali Dirtfish.com vahendusel. Samas ei andnud ta ka kindlat vihjet, et kavatseb jätkata.

Seitsmekordne maailmameister stardib homme koos eestlase Ott Tänakuga hooaja esimesele autoralli MM-etapile. Kuluaarides on sahistatud, kas seekordne Monte Carlo ralli jääb vanameistrile viimaseks, aga ise ta nii ei arva.

„Esiteks ei pane ma Monte ees ust kinni,“ sõnas Ogier Dirtfish.com portaali vahendusel. „Teiseks tahaksin öelda, et ega ma sellele eriti ei mõtle. Olen alati rallidele keskendunud ja seetõttu pole mul aega sellele mõelda. Usun, et see on parim viis ja proovin alati samamoodi jätkata,“ sõnas Ogier.

„Olen mõelnud ja otsustanud, et 2020. aasta lühikese hooaja tõttu on seekordne aasta eriline, aga nagu olen varem korduvalt maininud, siis olen valmis astuma järgmist sammu ja tegema oma elus midagi muud,“ vihjas prantslane, et ehk jääb tänavune aasta tema karjääris viimaseks, kuigi kõiki kaarte ta siiski ei avanud.

Kogenud prantslane on WRC-sarjas kihutanud alates 2008. aastast.