Sisuturundus
21. jaanuar 2021, 16:12

Mõnusad massaaživannid ja turgutav aurusaun – koduspaad on vannitoa sisustuses uus trend!

„Vannituba sisustame pikemaks ajaks, arvestada võiks keskmiselt 15 aastaga. Niisiis peaks sisustamisel kindlasti mõtlema läbi oma vajadused, täpselt need paika panema ning vastavalt oma pere harjumustele ka realiseerima,“ lausub kodumaise vannitoamööbli tootja Balteco turundusjuht Merje Sumberg.

Nagu teistel elualadel, muutuvad trendid ka vannitubade sisustamisel. Näiteks troonib viimasel ajal sisekujunduses värv ja värviküllasus. „Just vannitoas on hakatud interjööri julgemini värvi lisama. Kontrastid samades värvipalettides, kontrastid hallikates, musta ja valge kombinatsioonis. Ka kivivann oma ilmeilusa vormi ja satiin-siidise pinnaga on just selline vannitoa staar, mida paljud endale koju otsustavad panna,“ loetleb Sumberg.

Baltecol leidub vannitoa jaoks erinevaid kollektsioone, mis on laias värvide, mõõtude ja modulatsioonide valikus. „Grada mööbel on minimalistlik, aga äärmiselt pretensioonitu ja imeilus. Uusim on Nord vannitoamööbel, mille läbiv disainelement on triip ning valikus erinevaid skandinaaviapäraseid värvitoone,“ räägib Sumberg. Kõik need toodetakse Baltikumi uudseimal liinil ning mööbli korpus on vastupidavast MDF-st. Eelkomplekteeritud kappe on koju palju lihtsam paigaldada.

Kodune harmoonia, heaolu ja mugavus

Trendiks on kujunenud ka koduse spaa loomine. „Inimesed on ju pidevas isolatsioonis, karantiinis ning võimalus end kusagil spaas või mõnes muus kohas turgutada puudub,“ toob Sumberg välja. „Juba kevadel jõudis paljudeni arusaamine, et sisustuse läbimõeldus ning kodune harmoonia, heaolu ja mugavus on ülimalt olulised. Vann on see koht, kus nautida vee mõju organismile, turgutada end ja leevendada lihaspingeid.“

Rääkides kodusest spaast, mõeldakse kohe mullivanni ehk massaaživanni peale. See ongi koduspaade armastatuim pärl. „Näiteks meie vannidel on SlimLine Hydro veemassaažisüsteem, mis on täisintegreeritud elektrooniline massaažifunkstioonide juhtimissüsteem. Hõlmab endas erinevaid massaažipiirkondi (jalg, selg, külg) ja veealust valgustust AmbiLight – värvidega valgustus. Hubane, teraapiline ja äärmiselt mõnus,“ selgitab Sumberg.

Tihti valitakse koju ka aurusaun, mis on ühelt poolt mugav, kuid teisalt tervisele kasulik. Aurusaunas käimine on abiks inimestele, kellel on unehäired, kuiv ja pragunenud nahk, lihaspinged, häiritud naha verevarustus. Ideaalne viis lihtsalt lõõgastuda ja stressist vabaneda.

Klientide lemmikuks on kujunemas ka sise- ja välistingimustesse sobivad Wellspa minibasseinid. Eestlaste seas pole need veel nii populaarsed, aga Lääne-Euroopas, Alpides ja näiteks Norras on need vägagi palju kasutuses. „Suvel näiteks jahutab, talvel saab panna minibasseini õue soojenema. Kõvade miinuskraadidega saad õues mõnusalt aega veeta ja end turgutada. Seal on hea ka seltskonnaga veemassaaži mõnusid nautida,“ lisab Sumberg.

Alati tuleks nõu pidada spetsialistiga

Kõige selle taustal toonitab asjatundja, et koduspaad ei maksa hakata uisapäisa ehitama. „Üheksa korda mõõda, üks kord lõika. Veendu oma soovides ja vajadustes. Alati võib küsida nõu ka Balteco salongist,“ paneb ta inimestele südamele.

Kuigi paljud kliendid võivad muretseda, et taolised lahendused on liiga kallid, leiab Merje Sumberg, et siinkohal peaks tähelepanu pöörama just kvaliteedile. „Kallis on suhteline mõiste – kvaliteet ja hind peaks olema tasakaalus. Peamine on ikkagi toode, mis just sulle meeldib ja sobib. Funktsioon, töökindlus, disain, garantii, materjal, eks see kõik mängib rolli,“ selgitab Sumberg. „Ma siiski rõhutaks üle, et tasub vaadata, kes on tootja, kus on tehtud ning millised on garantiid. Kuid meilt tasub alati võtta hinnapakkumine, tulla salongi ise vanni istuda ja proovida ning siis teha otsus.“

„Parim lahendus sünnib alati kliendiga koostöös. Lahendus peaks ideaalis olema selline, mis on ajas püsiv, näeb hea välja ka viie aasta pärast ning on mõnus ja mugav kasutada,“ ütleb Sumberg lõpetuseks.

Vaata lisainfot SIIT!