Foto: Envato Elements
Sisuturundus
21. jaanuar 2021, 17:51

Ismile.ee e-pood tegi läbi muutuse – nüüd leiab sealt hoopis enamat kui hambavalgenduseks!

Kaks aastat tagasi avas oma e-poe Ismile.ee, tuues maale ühte maailma kõige populaarsemat kodukasutuse ja ilusalongide hammaste valgendamise teenust. Beaming White on eestlaste poolt väga hästi vastu võetud, kliente on palju ja inimesed on rahul. Pärast kahte aastat on Ismile.ee e-poe tootevalik kasvanud palju, alustades hammaste valgendustoodetest ja lõpetades parfüümidega, sinna vahele jäävad veel keha-, juukse- ja näohooldustooted.

Küsime Krislin Pihlamägilt, ühelt Ismile.ee e-poe loojalt, mida põnevat ja uut nende e-poest leida võib.

Mis on ismile.ee e-poe hitt tooted?

Meie hammaste valgendustooted on alati väga populaarsed olnud. Sellel aastal tuli Beaming White välja veel ühe uue kodukasutusse mõeldud produktiga: hammaste valgendus Smartphone kit. Väike Led-lamp ühendatakse sinu telefoni laadijapesasse – võrreldes meie vanema hambaid valgendava komplektiga ja teiste turul saadaolevatega on sellel rohkem Led-lampe, lausa 16. Selleks, et valgendustulemused oleksid veel paremad! Enam ei ole vaja eraldi töödelda ka kapesid, mis hammastele käivad, asi on tehtud palju lihtsamaks. Kui varem oli geel süstlas, siis nüüd saab selle mugavalt peale kanda pliiatsist.

Toode on klientide poolt tõeliselt hästi vastu võetud ja oleme ka ise väga rahul. Protseduur on tehtud nii lihtsaks kui võimalik!

Meie teine hitt-toode on Rootsis tehtud Swedish Nutra kala kollageen. Toome maale Swedish Nutra vedelal kujul vitamiinijooke, mille vitamiinisisaldus on väga kõrge. Valikust võib leida palju erinevaid vitamiine, näiteks naistele, lastele, meestele, ning loomulikult nahaprobleemide ja akne vähendamiseks. Kuna kollageen on meie nahale ja liigestele hea, on see (eriti just kala kollageen) saanud eestlaste suureks lemmikuks.

Mis on viimase aja uued tooted?

Nagu sai juba mainitud, siis meie jaoks oli väga suur rõõm tuua müüki uus hambaid valgendav komplekt, aga eelmise aasta lõpuga ja selle algusega on meie e-poodi lisandunud palju uusi tooteid näo- ja kehahoolduses.

Eesti tegijatega on alati suur rõõm koostööd teha ja neid toetada. Meie tootevalikust võib leida HOIA ja D´Difference tooted. Looduskosmeetikast on esindatud ka Madara. Lisaks Swedish Nutra vitamiinidele saab tervise turgutamiseks osta ka Chaga Health ja Dr. Ohhira tooteid.

Läheneva sõbrapäeva eel leiad meie poest palju põnevat. Miks mitte näiteks mõnus parfüüm kallimale? Minu enda lemmik on näiteks Dsquared2 Wood.

Mida toob Ismile.ee e-poele tulevik?

Näeme iga päev vaeva, et tuua meie e-poodi aina rohkem häid ja populaarseid tooteid. Alati ootame ka klientide tagasisidet, mis võiks neile veel huvi pakkuda.

Mõne kuu pärast on meil ka välja tulemas väike üllatus, aga sellest veel pikemalt rääkida ei saa. Õigel ajal kuulevad kõik sellest!