Aleksei OvetškinFoto: USA Today/Scanpix
Jäähoki
21. jaanuar 2021, 22:42

Hokiäss Ovetškini naine pahandas mehe trahvi peale: „kindlasti“ patustasid ainult venelased!? (3)

Maailma tugevaima jäähokiliiga NHLi mängijad peavad koroonaviiruse tõttu olema võimalikult eraldatud, et viirus ei leviks, ent Washington Capitalsi venelased jäid vahele: nad veetsid neljakesti hotellitoas aega.

Koos Ovetškiniga rikkusid koroonareegleid Dimitri Orlov, Ilja Smsonov ning Jevgeni Kuznetsov, kes teenisid selle eest ka kopsaka 100 000 dollarise trahvi.

Kui Ovetškin ise vabandas sellise käitumise eest, siis tema abikaasa Nastja oli sotsiaalmeedias ülikriitiline.

„„Kindlasti“ olid ühes hotelliruumis ainult Capitalsi venelasest mängijad. „Kindlasti“ kõik teised NHLi mängijad on teineteisest võõrsil mängudes vabal ajal täiesti eemal. „Kindlasti“ ei saa sa viirust siis, kui istud oma meeskonnakaaslaste kõrval pingil, kallistad pärast väravat ja veedad aega riietusruuumis,“ ironiseeris Nastja Ovetškin.

„Viirus levib ainult hotellitoas, eksole? See, kes selle reegli välja mõtles, ei tundu väga suur loogik,“ vihastas naine.

Naastja Ovetškinile ninanipsuna kirjutas The Washington Post pool päeva pärast naise vihapurset ehk Eesti aja järgi neljapäeva õhtul, et väravavaht Samsonov on andnud positiivse koroonaproovi ja kõik samas hotelliruumis viibinud mehed, kaasa arvatud abikaasa Aleksei, peavad jääma isolatsiooni.