Foto: Capcom
Esport
22. jaanuar 2021, 13:56

PÕHJUS RÕÕMUSTADA? „Resident Evil 8“ jõuab ka vanadele konsoolidele, PS5 demo juba väljas

Legendaarne õudusmängude sari „Resident Evil“ saab tänavu järjekordse sissekande. Arendaja Capcom jagas hiljuti põhiseeria kaheksanda episoodi kohta uut infot. Muuhulgas räägiti ilmumiskuupäevast ja masinatest, millele teos ilmub.

Õudsete kogemuste (seda pigem žanri, mitte mängukvaliteedi põhjal) sõbrad saavad Ethan Wintersi saabastesse astuda käesoleva aasta 7. mail. See erineb mullu sügisel aset leidnud hiiglasliku lekke infost, mille kohaselt oleks mäng pidanud ilmuma aprillikuu lõpus.

Lisaks avaldati, et „Resident Evil Village“ jõuab ka eelmise generatsiooni konsoolidele. See tähendab, et teost saavad nautida nii PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S-i kui ka Xbox One'i omanikud. Eelmise põlvkonna seadmete versioonidega kaasnevad ka tasuta võimalused 


Õnneks ei pea ostma põrsast kotis. Kevadel ilmub kõikidele platvormidele teose demo, PlayStation 5 kasutajad saavad aga juba praegu alla laadida eksklusiivse demoversiooni, mis kannab pealkirja „Maiden“. Põgusa jupi eesmärgiks on tutvustada mängu õhkkonda, vastastega võidelda antud demos võimalik ei ole.

Tagatipuks tutvustati natuke uusi vaenlaseid, võitlusmehaanikat ning kauplemise ja inventari haldamise süsteeme. Neist viimased meenutasid (üheskoos keskkondadega) fännidele „Resident Evil 4-ja“ ning nii mõnigi neist hakkas küsima, kas too teos üldse vajab uusversiooni, millest pikalt on sahistatud