ALATI LÕBUS! Kui veel paar aastat tagasi olid treeningutel jõuvahekorrad treener Meelis Loidi ja õpilase Karoliine Loidi vahel võrdsed, siis nüüd isa enam tütart ei võida. Treeningud on aga alati lõbusad!Foto: Tiina Kõrtsini
Vehklemine
23. jaanuar 2021, 07:25

Vehkleja Karoliine Loit rühib emotsionaalse isa Meelis Loidi abil maailma tippu

„Kord tuli isegi kohtunik minu juurde ja palus isale öelda, et ta hoogu maha tõmbaks.“ (1)

Mullu Eesti epeemeistrivõistlustel täiskasvanute seas esimese medali võitnud Karoliine Loit on oma isa, legendaarse vehkleja Meelis Loidi käe all harjutanud terve elu ning võtnud kindlaks sihiks papa saavutused ületada. Sarnaselt teiste Eesti vehklejatega on ka tema viimane aasta olnud keeruline, aga kuna trennid isaga on lõbusad, ei kavatse 20aastane vehklemispiiga epeed nurka visata. 

„Karoliine kõige olulisem tugevus? Ikka treener!“ teatas alati huumoriga sina peal olev Meelis naerdes. „Aga tõsisemalt rääkides, siis ta suudab rajal ise adekvaatselt mõelda ja olukordi analüüsida. Sest üks asi on oskus trennides elemente realiseerida, ent teine on ise mõtlemine ja otsustamine. Ka pauside ajal suudab ta adekvaatselt arutleda ja annab isegi mulle kui treenerile teinekord mõtteid.

Edasi lugemiseks: