Andrea Adamo.Foto: Martin Ahven
WRC
23. jaanuar 2021, 16:28

Pettunud Andrea Adamo: me polnud täna Hyundai tasemel (2)

Hyundai rallimeeskonna pealik Andrea Adamo ei saa mõistagi Monte Carlo etapil tehtuga rahul olla. Ott Tänak pidi katkestama, Thierry Neuville ja Dani Sordo jäävad rallit juhtivast Toyota piloodist Sebastien Ogier'st vastavalt ühe ja kahe minuti kaugusele.

Tunamullune maailmameister Tänak ei saa ka homme punktikatsele naasta, sest tal jäi tänane võistluspäev lõpetamata. Eestlasel purunes täna esimese kahe kiiruskatsega kaks rehvi, kuid kaasas oli tal ainult üks varuratas.

"Kui peame praeguse põhjal meie olukorda hindama, siis ei saa me tehtud töö üle uhked olla. Meie esitus pole olnud selline, mida tahaksime näidata. Kahjuks kaotasime Oti ja Martini [Järveoja], kuna neil purunes kaks rehvi. See on ainsaks korraks MM-sarjas, mil me ei saa pühapäeval taasliituda. Seega jäävad punkitkatset vaatavad fännid ilma ühest piloodist. Kuid reeglid on reeglid ja neid peab järgima. Suurt midagi polegi lisada, me pole täna olnud Hyundaile vastaval tasemel. Kuid oleme varasemast õppinud, et ralli pole kunagi läbi enne kui ta päriselt läbi on. Eriti käib see Monte kohta," lausus Adamo meeskonna pressiteate vahendusel.