Andrea AdamoFoto: Martin Ahven
WRC
24. jaanuar 2021, 18:07

Adamo: midagi läks täiesti valesti, peame oma lähenemist muutma

Autoralli MM-sarja hooaja avaetapp läks Hyundail aia taha. Ott Tänak jättis laupäeval Monte Carlo ralli pooleli ja Dani Sordo ei suutnud parimatele konkurentsi pakkuda, väikest lohutust pakkus vaid Thierry Neuville'i kolmas koht. Meeskonna pealiku Andrea Adamo sõnul tuleb midagi lähenemises muuta.

"Ilmselgelt läks midagi täiesti valesti. Ma ei tea, kas asi oli inimeste suhtumises või milleski muus, aga näitasime taas oma piire. Viimasel päeval polnud meil vaja väga suruda, sest lakkusime haavu," nentis Adamo Hyundai pressiteenistuste vahendusel.

Adamo sõnul peab ta lähiajal asjad läbi mõtlema. "Nägin sellel nädalavahetusel nüansse, mis ei tee mind õnnelikuks ega uhkeks. Midagi tuleb lähenemises muuta," jätkas itaallane.

Pettunud oli ka viiendana lõpetanud Dani Sordo, kelle sõnul pakkusid toojate arvestus teenitud punktid siiski väikest lohutust. "Meil polnud kiirust ja ausalt öeldes pole ma rahul ka endaga. Olime silmitsi väga keeruliste katsetega ja oli kohti, kus mul jäi vajaka enesekindlusest," rääkis 37aastane hispaanlane.

"Suutsime vähemalt autoga finišisse jõuda ja tuua meeskonnale punkte, mis võivad aasta lõpus olla väga olulised," ütles Sordo, kes ühtlasi tänas oma senist kaarilugejat Carlos del Barriot koostöö eest. Edaspidi istub tema kõrvale Borja Rozada.

Dani Sordo Foto: Stanislav Moshkov

Mõnevõrra positiivsem oli Thierry Neuville, kes vahetas etapi eel kaardilugejat. Belglane lõpetas koostöö Nicolas Gilsouliga ja Monte Carlos luges talle legendi Martijn Wydaeghe, kes istus elus esimest korda WRC-autosse.

"Samm-sammult leidsime Martijniga enesekindluse ja läksime päev-päevalt kiiremaks. Asjaolusi arvesse võttes olen poodiumile jõudmisega rahul. Monte keerukust arvestades tegime head tööd," leidis kolmandana lõpetanud Neuville.