Oliver MetsaluFoto: Martin Ahven
Korvpall
24. jaanuar 2021, 19:36

TalTech tõmbas taas Tarvale koti pähe

Korvpalli meistriliigas alistas TalTech 90 : 85 Rakvere Tarva.

Ehkki nii Rakvere Tarval kui TalTechil oli kohtumise eel seitse võitu, siis kahes eelmises omavahelises kohtumises jäi peale TalTech. Seeria pikenes nüüd kolmeni, sest pealinlased suutsid taaskord Tarva alistada.

Võrdselt alanud mängus tegi TalTech sotid selgeks teisel veerandajal, mis võideti kümne silmaga ja poolajapausile mindi kodusatsi 41 : 32 eduseisus. Kuigi Rakvere jõudis viimasel veerandil veel kahe silma kaugusele, siis TalTech suutis edu hoida ja võttis väärtusliku 90 : 85 võidu.

TalTechi poolel jõudsid viis mängijat kahekohalise punktisummani, parimatena tõid Oliver Metsalu 16 ja Sander Viilup 15 silma. Vanameistril Kristjan Kanguril jäi napilt puudu kaksikduublist, kui ta lõpetas kohtumise 11 punkti ja 9 lauapalliga. Tarva parimad skoorijad olid lätlane Kristaps Gluditis ja Tormi Niits, kelle mõlema arvele jäi 18 silma. Ka Niits noppis 9 lauapalli, millest lausa 7 ründelauast.

Möödunud kahes liigavoorus Tartule ja Pärnule kaotanud TalTech sai kirja hooaja kaheksanda võidu, millega tõusti liigatabelis neljandaks.