Tara Gins.Foto: Instagram
Kõmu
27. jaanuar 2021, 16:13

KAS AUSAD FOTOD? Liiga seksikad pildid maksid tulikuumale ratturile töökoha (3)

Belgia rattur Tara Gins väitis, et ta jäeti lubatud töökohast ilma seetõttu, et avaldas endast liiga ägedaid pilte.

30aastast Ginsi pidi ootama ametipost ühe meeste amatöörrattatiimi juures, kuid tema enda sõnul kaotas ta töö ootamatult seetõttu, et temast tehti liiga paljastavaid pilte Playboy ajakirja ja ühe Belgia kalendri tarbeks ning lisaks avaldas neiu erinevaid fotosid ka sotsiaalmeedias.

„Mul oli töö alustamise osas tiimi spordidirektoriga suuline kokkulepe. See oli meeste võistkond, kus pidin töötama koos noorte sportlaste ja tippudega,“ kirjutas näitsik oma Instagrami lehel.

„Ootasin seda pikisilmi, sest just selles suunas tahan liikuda. Aga kahjuks oli kellelgi probleeme minust tehtud fotoga. Nüüd, kui töö on mu käest ära võetud, ei pahanda ma selle pärast. Ilmselt ongi nii parem. Ma ei taha teha koostööd inimestega, kes ei näe võimalusi ja kõnnivad pimesi koos karjaga.“

Endine tipprattur lisas: „Need fotod ei teinud kellelegi liiga. Aga ometi on need äkki liiga ebasobivad, et sõitjatega koos töötada. Tuleb välja, et üks foto on olulisem kui su võimed või kogemus. Tahan tänada kõiki, kes mu avaldusi on toetanud, ja loodetavasti suudan jätta selle seljataha nii pea, kui võimalik.“

Kas sellistel fotodel poseerimine on noorte ja täiskasvanud tippsportlastega koostöötamiseks liiast, jätame, hea lugeja, sinu otsustada!