Tyrell Robinson.Foto: Danny Lawson/scanpix
Kõmu
27. jaanuar 2021, 19:13

OIOI! Inglismaa tippklubide mängumees mõisteti vangi alaealise tüdrukuga vahekorras olemise eest

Jalgpalluril Tyrell Robinsonil ei ole käsil lihtsad ajad, sest ta sai just karistuse, et läheb alaealise neiuga vahekorras olemise eest vangi.

Inglismaa tippliigade klubidesse kuulunud Tyrell Robinson määrati vangi selle eest, et ta mõned aastad tagasi oli seksuaalsuhtes 14aastase tüdrukuga.

Arsenali vutiklubi akadeemiasse kuulnud Robinsoni saaga ei tulnud avalikkuse ette sugugi alles praegu, vaid köitis vutimaailma kõmumeedia tähelepanu juba 2018. aastal, mil selgusid Robinsoni teod. Toona tuli välja, et Robinson kutsus kolm alaealist neiut enda korterisse pidutsema ja seal oli kohal ka tema sõber Korie Berman. The Suni andmetel andsid veidi vanemad noormehed neiudele alkoholi, kes olid juba varem sama mõnuainet tarbinud.

Süüdistuse käigus avaldatud materjalidest selgus, mis noormehed väga noorte neiudega tegemise järel mõtlesid. „Vennas, tunnen end nagu pedo (pedofiil- toim).)“ vahendas Bermani sõnumit The Sun.

Tema mõisteti 14aastase neiuga seksuaalvahekorda astumise eest süüdi kuueks aastaks - nii vähemalt The Suni andmetel. Robinsoni karistuseks on kolm ja pool aastat.