Talisport

Bolšunovi diskvalifitseerinud eestlane: see oli lihtne otsus! (6)

LISA KOMMENTAAR

oi aegu ammuseid28. jaanuar 2021, 10:20
Elu käib reeglite alusel ka suusarajal või siis vastupidi ning on ka head tavad ning kombed,millest ei tea paljud meil ka mitte midagi
Huvitav mis Peets27. jaanuar 2021, 22:33
"usub veerbalut" ka või? Ilmselt oli ikka eestlasele mõnus küll kui sai venelasele ära panna. Tegelikult väärikas inimene ei tule sellisest asjast meedias tuututama aga no väärikust ei olegi oodata.
elust enesest28. jaanuar 2021, 10:23
keda siis uske kui kõik valetavad ja rikuvad finantsdistsipliini nii finišis,kui enne ning pärast
Minu arvamus27. jaanuar 2021, 22:25
Vaatasin Eurospordist kordust, sest siinses videoklipis polnud kõike näha. Minu järeldus on, et kohtunik karistas valet meest. Soome suusataja oleks pidanud valima finiši koridoris kindlalt oma sirge sõidujoone, aga ta surus venelase meelega diagonaalselt nurka. Sellises olukorras, kus finišikoridor oli vaba, ei oleks ees suusataja tohtinud rada vahetada ja blokeerida tagant tulijat. Minu nägemus on, et selline kohtuniku otsus oli venelase suhtes ebaõiglane. Karistuse oleks pidanud saama soomlane.
Asd27. jaanuar 2021, 23:35
Rajad on finishis ju maha märgitud. Kui venelane oleks kõrvalrajale läinud ja soomlane sinna talle omalt rajalt ette hüpanud, siis oleks soomlane süüdi. Praegu üritas venelane SAMAL rajal soomlasest mööda minna, aga kuna soomlane oli sellel rajal esimene, siis on tal ka eesõigus. Jõuab kohale?
pole häda midagi28. jaanuar 2021, 10:25
iga mees ajab oma asja ja lõpusirgel juba valitud rajal