Manchester Unitedi puurilukk David De Gea.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
28. jaanuar 2021, 09:11

HAMBUTU RÜNNAK JA PIINLIK KAITSE: Manchester United põrus täielikult

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kaotas Inglismaa kõrgliigas kolmapäeval koduväljakul 1 : 2 tabeli põhjas virelevale Sheffield Unitedile.

Kean Bryan viis Sheffieldi võõral väljakul 23. minutil juhtima, suunates peaga võrku nurgalöögist tulnud tsenderduse. Kodutiim hoidis küll pidevalt palli, kuid ründeteravus oli seekord masendaval tasemel. 64. minutil teenisid siiski nemadki nurgalöögi, mille järel skooris kapten Harry Maguire.

Korraks juba tundus, et Manchesteri tiim teeb endale sel hooajal omaseks saanud hea lõpu, kuid hoopis Oliver Burke oli see, kes viis võiduni Sheffieldi. Tema väravale eelnes Manchester Unitedi kaitsjatelt hulk eksimusi, mis isegi ei meenutanud tippklubilikku tegutsemist.

Bryan ja Burke lõid mõlemad oma esimesed väravad Inglismaa kõrgliigas ja tõid Sheffieldile esimese liigavõidu võõrsil Manchester Unitedi üle pärast aastat 1973.

Manchester United hoiab tabelis teist kohta, kaotades linnarivaalile Cityle ühe punktiga. Liidritel on üks mäng ka vähem peetud. Tabeli kolmas on Leicester City, kes viigistas viimati 1 : 1 Evertoniga. Sheffield on sügaval tabeli põhjas: tegemist oli nende teise võiduga sel hooajal!