Foto: CD Projekt RED
Esport
28. jaanuar 2021, 13:37

KÄED EEMALE! CD Projekt RED ei luba sul Keanu Reevesiga vahekorda astuda

„Cyberpunk 2077“ on mäng, millest oleme kirjutanud nüüdseks juba kümneid ja kümneid kordi ning teeme seda tõenäoliselt tulevikus veelgi. Mis teha, kui mäng on nii katki, et isegi parandused seda paigata ei suuda, siis tuleb sellest lihtsalt rääkida!

Arvuti peal tulevad tihti appi inimesed, kellele meeldib mängude koodis sobrada ja neid täiustada. Modifikatsioonide tegijatele loeti aga CD Projekt REDi poolt karmid sõnad peale.

Nimelt lubab Poola mänguarendaja teha peaaegu kõike, kuid on üks tabuteema, millest palutakse eemale hoida. Keanu Reevesi kehastatud tegelasega vahekorda astumine on rangelt keelatud! Üks säärane modifikatsioon võeti CDPRi palvel kiirelt internetist maha.

PC Gamerile rääkis stuudio esindaja: „Meie kõige tähtsamaks reeglikskasutajate poolt loodud sisu puhul on asjaolu, et see ei tohiks olla teistele inimestele kahjulik. Näiteks puudutab see mudelivahetusi, eelkõige intiimstseenides, kus kannatada võivad saada inimesed, kes laenasid meile oma välimust tegelaste loomise eesmärgil.“

Lisaks Keanule võib mängus kohata ka mitmeid tuntud sisuloojaid.