Georgina Rodriguez ja Cristiano Ronaldo Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
28. jaanuar 2021, 17:51

PAHANDUS: Cristiano Ronaldo rikkus taas koroonareegleid

Jalgpalliäss Cristiano Ronaldo käis naisega mägedes suusatamas, millega rikkus Itaalia koroonareegleid.

Ronaldo koduklubi Juventus kohtus kolmapäeval karikasarjas Georgi Tunjovi ja Kristofer Pihti tööandja SPALiga. Eestlased ega Ronaldo Juventuse 4 : 0 võiduga lõppenud mängus koosseisu ei kuulunud, kuid portugallane kasutas vabaks antud päevi keelatud viisil. 

Väidetavalt sõitis Ronaldo tüdruksõbra Georgina Rodriguezi sünnipäeva puhul Courmayeuri suusakuurorti, mis asub Juventuse peakontorist 150 kilomeetrit loodes. Ajalehe Gazzetta dello Sport teatel veetsid Ronaldo ja Rodriguez öö hotellis ja naasid Torinosse hommikul.

Paari tegu võinuks jääda saladuseks, kui 27aastaseks saanud Rodriguez poleks Instagrami postitanud videosid. Ehhki naine võttis need kiiresti maha, jõudsid mitmed Itaalia uudistesaidid videod üles korjata.

Pahategu ei jää karistuseta. Itaalias kehtivata koroonaviiruse reeglite kohaselt poleks paar tohtinud Torino linnast lahkuda. Ronaldot ja ta kaasat ootab eeldatavasti 400 euro suurune trahv. See pere eelarvesse siiski suurt auku ei löö, sest väidetavalt teenib vutiäss palga ja sponsorlepingutega 50 eurot minutis.

35aastane jalgpallur on varemgi sattunud koroonaga seotud pahandustesse. Oktoobris oli terve Juventus kahe viirusjuhtumi pärast isolatsioonis, kuid Ronaldo sõitis Portugali. Seal andis vutiäss ise positiivse tulemuse ja naasis Itaaliasse. Toona võttis sõna isegi Itaalia spordiminister Vincenzo Spadafora, kes süüdistas staari koroonaviiruse piirangute rikkumises.