Seekord käis Õhtulehe taskuringhäälingul külas teleajakirjanik Eeva Esse.Foto: Erki Pärnaku
Tugitoolis sportlane | Õhtulehe raadio
29. jaanuar 2021, 14:23

„TUGITOOLIS SPORTLANE“ | Telenägu Eeva Esse Vasaloppeti 12tunnisest teekonnast: Priit Pullerits ei uskunud, et selle läbi sõidan! (1)

Tele-eetrist paljudele „Kuldvillaku“ saatejuhina tuntud Eeva Esse rääkis Õhtulehe taskuringhäälingus „Tugitoolis sportlane“ oma teekonnast televisiooni, sellest, kuidas ta on tahtnud läbida triatloni, ning kuulsast Vasaloppeti maratonist.

30aastane Esse meenutas, et soovis magistriõpingud teha Balti Filmi- ja Meediakoolis, kuid ta ei pääsenud soovitud tasuta kohale. „See, et ma BFMi sisse ei saanud, oli üks mu elu esimesi tõsiseid mentaalseid tagasilööke. Olin rivist väga välja löödud,“ nentis ta, et valas seetõttu ka pisaraid.

Kuidas ta suurest pettumusest üle sai ning mil viisil teleekraanile jõudis – ka sellest tuleb taskuringhäälingus juttu. Ent loomulikult räägitakse ka spordist ja nüüdseks on nooruses kergejõustikuga tegelenud Esse pannud silma peale triatloni läbimisele. Mullu oli ta sellele lähedal, kuid sai enne Tallinnas toimunud Ironmani võistlust kuumarabanduse ja nii jäi võistlusele minemata. „Ka üle-eelmisel aastal oli mul poolkõva variant ühel üritusel osaleda, aga ei jõudnud. Ehk mul on kogu aeg justkui püss nurgas laskevalmis ja tunne, et hakkame laskma, aga pole selleni veel jõudnud.“

Lisaks triatlonidele ja jooksuvõistlustele räägib Õhtulehte külastanud telenägu veel ujumise kaifimisest ja kuulsa Vasaloppeti suusamaratoni läbimisest. Milliseid huvitavaid kommentaare ta selle kohta luges - seda kuula juba taskuringhäälingust!

Head kuulamist!