Spordiblogi

Deivil Tserp | Äge (kodu)sõda, milles võitjat ei ole (4)

LISA KOMMENTAAR

Jüri1. veebruar 2021, 20:09
Kui ärimees annetab raha, siis viisakad inimesed ütlevad aitäh. Aga dopingust - kõik tippsportlased mängivad piiri peal, et mis on taastumist kiirendav aine ja mis doping. Need, kellel raha - st laborid ja instituudid taga, eksivad harvem (näiteks norrakad), aga eksivad ka. Kas Norras keegi Johaugi kallal iriseb? Pole eriti viisakas, aga kahjuks Tserp, Kärmas, Port, ... on tõesti lo2lid!!!
Merko suuromanikuna kasseerib Annus enam-vähem samasuguse summa ühe korteri müügist31. jaanuar 2021, 21:59
See on lihtsalt nii jabur väide, kui üldse võimalik. Kas see korter kukub talle taevast? Selle korteri ehitamiseks ei pea muidugi lillegi liigutama ega sentigi maksma? Onju? Mõned Tallinna linnavalitsuse sõbrad saavad ka praegu sellist luksust endale lubada, et keskerakonna "sponsori" ehitisega koos tehakse veel üks väike ots, nii nagu vene ajal tehti näiteks koos riigiettevõtte ehitusega direktorile "väike" eramu kõrvalt. Mina olen olnud alati sellisel arvamusel, et ajakirjandust tohiks õppima võtta ainult neid inimesi, kellel on lõpetatud kas ülikool või rakenduskõrgkool ja inimesel on amet.
31. jaanuar 2021, 21:06
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Nojah1. veebruar 2021, 09:50
aeg teha Eesti spordi matused. Mäletan vaatasime lastega TV --s Eesti sportlaste võite ja kaotusi. See kõik innustas ja nendest kasvasid tublid sportlased. Mis nüüd , TV-s ei ole ühtegi saadet Eesti sportlaste tegemistest mida koos isaga vaadata.Jah ,on surutud väikese nutitelefoni ekraanile mõned korvpalli mängud ,mis tihti hakkib.Panen parem. kinni.Kogu Eesti sport on vaja rekonstrueerida
Nojah 9.501. veebruar 2021, 16:15
Nii rumalat juttu pole enam ammu lugenud. Samas ega poe taga ei olegi mingit televiisorit, rääkimata siis veel sinna lapsi vedada!