Marko Asmer.Foto: Arno Saar
Auto-Moto uudised
31. jaanuar 2021, 22:10

Marko Asmer kommenteeris Annuse otsust: ehk on see õppetunniks meediale (5)

Endine vormelipiloot Marko Asmer tunnistas sotsiaalmeedias avaldatud postituses, et Toomas Annuse toetusest ilmajäämine on Eesti autospordile suureks tagasilöögiks.

"Autosport on kallis ala ning kui tahame, et eestlased püsiksid pildis ning meie talendid sõidaksid võidu parimatega, siis rahastus on siin A ja O. Meie väiksus on siin takistuseks niigi ning neid üksikuid lahkeid ja puhtast patriotismist sporti toetavaid inimesi on meil vaid käputäis."

"Toomas on (oli) üks nendest ning suurimad tänud talle selle eest. Lisaks minu enda karjäärile, on ta hiljuti toetanud ka Jüri Vipsi püüdlusi vormel 1 sarja jõudmiseks ning nüüd kui käes on selleks olulisim aasta ja taskus kulukas vormel 2 leping, on sellised tagasilöögid väga valusad."

"Tänud Toomasele panuse eest Eesti spordile ning ehk on see õppetunniks meediale, et suvaliselt lahmimine ning inimeste kohatu mustamine (selle asemel, et nende teeneid esile tuua) võib mõjutada paljude inimeste, antud juhul sportlaste, elusid ja karjääre," kirjutas Asmer sotsiaalmeedias.