Foto: Capcom
Esport
2. veebruar 2021, 13:24

„Resident Evil Village'i“ sensuaalne vampiiridaam on pikem kui Shaquille O'Neal

Peale seda, kui internetti jõudis õudusmängu „Resident Evil Village“ treiler, on inimesed hullunud selles leiduva kurjami üle. Tegelaseks on ebamaiselt pikk vampiiridaam Lady Dimitrescu, kelle täpsed mõõdud on olnud paljude jaoks huvipakkuvad.

Too huvi on jäänud ka arendajatele silma. „Resident Evil Village'i“ kunstiline juht Tomonori Takano on otsustanud meile vastuseid jagada. Nii jõudiski Twitterisse pikk tänukiri, milles peitus ka vastus – kui arvestada sisse ka kontskingad ja kübar, vaatab ekraanilt vastu 2,9meetrine surmav kaunitar.


Võrdluseks – kossumees Shaquille O'Neal on vaid 2,16 meetrit pikk. Maailma pikim inimene läbi ajaloo, Robert Wadlow, küündis kuni 2,72 meetrini. Maailma pikima naise Sandra Elaine Alleni saavutuseks oli aga 2,31 meetrit.

Tõsi, ükski eelnimetatutest ei kandnud mõõtmise hetkel kingi ega kübarat!

„Resident Evil Village“ ilmub PC, PlayStation5, PlayStation 4, Xbox Series X/S ja Xbox One'i peal käesoleva aasta 7. mail. Juba praegu on PlayStation 5 peal mängida eksklusiivset demo, mis kahele täiskasvanud mehele hirmu naha vahele ajas!