Juliana Carlos.Foto: Instagram / julianaacarlos
Kõmu
2. veebruar 2021, 18:37

LeBron Jamesiga tüli kiskunud kaunitar visati koos abikaasaga saalist välja

Korvpalliliigas NBA on hakatud üle tüki aja taas ka pealtvaatajaid mängudele lubama. Esiti küll saavad seda teha üksikud klubid ja üpris napilt, kuid kohe on lahvatanud ka üks omamoodi skandaal, mille peaosalisteks Los Angeles Lakersi äss LeBron James ja Atlanta Hawksi poolehoidja Juliana Carlos. Eriti viimane ei hoidnud korvpallistaari kirumisel krõbedaid sõnu tagasi.

Juliana Carlos ja tema rikkast ärimehest abikaasa Chris Carlos olid nende 1230 õnneliku seas, kel avanes võimalus minna vaatama Atlanta Hawksi ja Los Angeles Lakersi vahelist mängu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juliana Carlos (@julianaacarlos)

Neljandal veerandajal hakkas aga juhtuma. Kuna Carlosed istusid kohe väljakuäärses pingireas, arvas pere meespool, et oleks sobilik LeBron Jamesi mõne reljeefsema väljendiga kostitada, kuna pealtvaatajaid on vähe ja sõnum jõuab staarile kenasti kohale.

James ei jäänud aga vastust võlgu ning siis sekkus "vestlusesse" ka Juliana Carlos, kes viibutas Jamesi suunas vihaselt sõrme ning lasi häälepaelad valla. Pikalt see siiski kesta ei saanud, sest mängu kohtunikud palusid Carlostel ja veel kahel isikul saalist lahkuda.

Nii need asjad siiski ei jäänud ja pärast Lakersi võiduga lõppenud mängugi jagati sotsiaalmeedias (ja LeBron mikrofonide ees) vastastikku verbaalseid lõuahaake.

Juliana Carlos teatas Instagramis, et James solvas teda ja tema abikaasat.

"Mind visati just saalist välja, sest rääkisin p***a LeBron Jamesile, kes rääkis p***a minu abikaasale. See on üks kuradima jama," raporteeris naine.

"Las ma räägin, kuidas see oli. LeBron James vahtis terve mängu ajal mu abikaasa suunas ja potras midagi. Ma siis ütlesin talle, et jätku mu abikaasa kuradima rahule - kui ta veel ühe sõna ütleb, tuleb tal minuga tegemist teha!

Kuid tema hoopis jätkas: "Pea lõuad, nürimeelne mõrd!", mille peale ma vastasin: "Pea sina oma kuradi lõuad, mõrd!"

Chris on minu abikaaasa. Ma armastan teda. Kui keegi on tema vastu lugupidamatu, siis seda asja ma nii ei jäta, olgu selleks LeBron James või suvaline tolgus tänavalt!".

Perekond Carlosed kupatati saalist minema. Foto: EPA/Scanpix

Kui Jamesilt kohtumise järel intsidendi kohta aru päriti, jättis ta enda teada, mis sõnu täpselt kasutas. Ta avaldas esmalt hoopis rahulolu, et fännid viimaks saalis tagasi on.

"Nad olid ilmselt teinud mõned joogid," jõudis James viimaks tülini Carlostega. "Küllap oleks nad [oma väljakutsuvat käitumist] jätkanud mängu lõpuni ja see poleks mängule hea olnud. Nii et ma arvan, et kohtunikud tegid seda, mida nad tegema pidid."

Twitteris oli James aga märksa avameelsem, säutsudes: "Väljaku ääres viibinud Karen oli HULL!" Karen on USAs üldlevinud nimetus, mida kasutatakse priviligeeritud, ent ülbete valgenahaliste naiste kohta.

Juliana ei jäänud aga seegi kord vastust võlgu. Tema sõnul on korvpallur üks igavene pehmo.

"Sa lased end mängu ajal heidutada 25aastasel tüdrukul? Puhka jalga, libu!" kõlas tütarlapse sõnum.