Mart Tiisaar (paremal) ja Kusti Nõlvak Dohas koos ei palli.Foto: Alar Truu
Võrkpall
3. veebruar 2021, 15:55

Eesti rannavollepaarid segasid Doha MK-etapiks kaarte

Koroonaviiruse leviku tõttu eelmisel aastal poolikuks jäänud rannavõrkpalli MK-sari algab sel hooajal Doha etapiga (tugevuselt 4* etapp), kus eestlastest mängivad koos Mart Tiisaar ja Dmitri Korotkov.

Mart Tiisaar rääkis, miks ei mängi tema koos oma tavapärase paarilise Kusti Nõlvakuga ja Korotkov Timo Lõhmusega, vahendas Eesti võrkpalliliidu koduleht.

„Neid, kes rannavollet professionaalselt mängivad on ju nii vähe, ja minu nägemus ala arendamisest on see, et meil oleks maksimaalsed võimalused areneda. Selleks peame me kahe paariga käituma nagu ühe koondisega. Ja praegu on selline aeg, kus Kusti on natukene tervisega hädas ja pole saanud 100% treenida. Seetõttu on mõistlikum, et ta saab oma füüsisele keskenduda ja end ravida. Lisaks saab ta õige pea isaks. Dimal ja Timol kahekesi Dohasse minna olnuks raske, seega oli variant, et mina lähen ühega neist ja otsustasime selle võimaluse ära kasutada,“ selgitab Tiisaar.

MK-etapp algab 8. märtsil, 14. veebruaril sõidavad Tiisaar ja Korotkov Dubaisse laagrisse, kus on ees ootamas Venemaa koondisega treeniv Rivo Vesik-

Loe pikemalt võrkpalliliidu kodulehelt.