Kaia Kanepi.Foto: Zuma/Scanpix
Tennis
3. veebruar 2021, 23:13

Tennisetreener Kuhi: „Julgeksin arvata, et Anett on ekstravert ja ta vajab ringikäimist, suhtlemist. Näiteks Kaia on rohkem introvert.“ (1)

Eesti naiste tennise kaks kõige kõvemat tegijat Anett Kontaveit (WTA 23.) ja Kaia Kanepi (WTA 94.) on tänavuse aasta alguses heas hoos! Koroonaviirus muudab elu aga kaootiliseks ning tennisistidki peavad maakera kuklapoolel olema valmis ootamatusteks. Mida võivad tuua lähinädalad? Oma arvamuse ütlesid sekka tennisetreener Andres Kuhi ja -ekspert Margus Uba.

Mõlemad eestlannad valmistuvad Austraalia lahtisteks tennisemeistrivõistlusteks ja osalevad praegu soojendusturniiridel. Kuivõrd ühel Kontaveidi lennukil reisinud mängijal tuvastati koroonaviirus, pidi eestlanna istuma 14 päeva kinnises Melbourne'i hotellitoas. Kanepil läks paremini ja tema sai samal ajal ka õues treenida. „Minu arvamuse järgi on kaht sorti mängijad: introverdid ja ekstraverdid,“ mõtiskles Kuhi. „Julgeksin arvata, et Anett on ekstravert ja ta vajab ringikäimist, suhtlemist. Näiteks Kaia on rohkem introvert ja arvaksin, et neile ei tee karantiin nii palju halba.“

Edasi lugemiseks: