Jose Mourinho saadab platsile Lucas Moura ja Erik Lamela. Gareth Bale'' (vasakul) reaktsioon ütleb rohkem kui tuhat sõna. Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
5. veebruar 2021, 00:05

MIS TOIMUB?! Mourinho kaotas esimest korda elus kaks Premier League'i kodumatši järjest

Tottenhami jalgpallitiim vaevleb mõõnas. Neljapäeval jäädi kodumurul 0 : 1 alla Londoni linnarivaalile Chelsea'le. Kohtumise ainsa värava lõi Jorginho.

Hooaega hästi alustanud Tottenham on nüüd järjepanu kaotanud kolm kohtumist. 28. jaanuaril jäid Jose Mourinho hoolealused 1 : 3 alla Liverpoolile, 31. jaanuaril 0 : 1 Brightonile ja nüüd Chelsea'le.

Kogenud Mourinho jaoks on tegemist esimese korraga ajaloos, kui tema juhendatav tiim kaotab Premier League'is kaks kodumatši järjest. Varem on ta juhendanud Chelsea't ja Manchester Unitedit.

Tottenham teenis kolm järjestikust liigakaotust järjest viimati 2012. aasta novembris, kui tiimi juhendas Andre Villas-Boas.

Omal ajal maailma kõige kallimaks jalgpalluriks kerkinud Gareth Bale jäi kaotajate poolelt kogu matšiks varumeeste sekka. Mourinho tiimis on waleslane leppinud üsna pisikese rolliga ning Premier League'is on Bale sel hooajal algkoosseisu kuulunud vaid kahel korral. 

Tottenham on tabelis langenud 33 punktiga kaheksandaks. Chelsea on 36 punktiga kuues.