Kevin Durant (vasakul).Foto: Brad Penner/Scanpix
Korvpall
6. veebruar 2021, 09:34

Lisatud videod!

Koroonapull NBAs: Kevin Durant eemaldati kahel korral samast mängust

USA korvpalliliigas NBA pidas ööl vastu tänast kummalise kohtumise Brooklyn Netsi superstaar Kevin Durant, kes eemaldati kohtumisest Toronto Raptorsiga lausa kahel korral.

Netsi pallurit ei lubatud esialgselt mänguprotokolli kanda ega väljakule saata, sest ta olevat olnud kontaktis koroonapositiivse inimesega. Mängu käigus mõeldi aga asjad ümber ja 32aastane Durant lasti esimese veerandaja teises pooles siiski väljakule

„Duranti hoiti esialgu mängust eemal seni, kuni oodati kõnealuse isiku testi proovi. Liiga tervise ja turvalisuse protokollide järgi ei nõua me mängija karantiinipanekut senikaua, kuni tema lähikontaktne on andnud positiivse proovi,“ vahendas ESPN liiga selgitust juhtunu kohta.

Durant jõudis mängida veidi üle 19 minuti, kui kolmandal veerandajal saabuski temaga kontaktis olnud isiku positiivse proovi teade. Seejärel eemaldati Netsi üks liidritest juba teist korda samast kohtumisest. Duranti saldosse jäi kaheksa punkti, kuus lauapalli ja viis resultatiivset söötu.

Nets pidi selles matšis tunnistama Raptorsi paremust numbritega 117:123. Võitjate suurimaks punktitoojaks oli Pascal Siakam, kes sopsas 33 punkti ja võttis ka 11 lauapalli. Netsi poolt oli resultatiivseimaks Joe Harris, kes panustas 19 silmaga.

Teised eilsed mängud:

Indiana Pacers – New Orleans Pelicans 113:114

Orlando Magic – Chicago Bulls 123:119

Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks 105:123

Charlotte Hornets – Utah Jazz 121:138

Miami Heat – Washington Wizards 122:95

Oklahoma City Thunder – Minnesota Timberwolves 103:106

Phoenix Suns – Detroit Pistons 109:92

Los Angeles Clippers – Boston Celtics 115:119