Foto: Rockstar Games
Esport
6. veebruar 2021, 12:23

„GTA V“ rollimänguserveri NoPixel uus algus kergitas mängu populaarsuse taaskord tippu (1)

Ülimenuka „Grand Theft Auto“ seeria viies osa nägi esmakordselt ilmavalgust 2013. aasta sügisel. Tollest hetkest alates on teos pidevalt pildil püsinud.

Sellele on kaasa aidanud erinevate versioonide turule tulek ja teose võrgupõhine mitmikmängulaad. Viimastel aastatel on aga aina olulisemaks muutunud arvutiversioonile jõudnud rollimänguserverid.

Neist suurim, NoPixel, sai värskelt 3.0 uuenduse ning selle saabumine tõstis „GTA V“ voogedastusplatvormi Twitch.tv vaadatavuse tippu. Esimestel tundidel vaatas mängu ülekandeid üle 400 000 inimese. Kirjutamise hetkel vaatab mängu üle 125 000 inimese. 

Põhjust ei pea kaugelt otsima. NoPixel on ligi meelitanud mitmeid tuntuid striimereid, nende hulgas xQc, Shroud, Sykkuno, Sodapoppin ja paljud teised.


Tundub, et „GTA V“ ei väsi veel nii pea. 2021. aastal jõuab turule teose PlayStation 5 ja Xbox Series X/S versioon. Kui säärane tempo jätkub, jõuab Nublu ka tolle mängu enda lugudesse panna.

Viienda osa meeletu edu toob endaga kaasa ka pisut negatiivsust. Nimelt tähendab see, et tõenäoliselt peame veel pikalt ootama päeva, mil Rockstar Games „GTA 6“ välja kuulutab... Selle asemel keskendutakse „GTA Online'ile“.