Sergio Ramos (paremal).Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
6. veebruar 2021, 16:09

Madridi Real sai enne tähtsat mängu järjekordse tagasilöögi

Valitsev Hispaania meister Madridi Real sai suure tagasilöögi, kui selgus, et nende kapten Sergio Ramos läheb põlveoperatsioonile ning jääb umbes pooleteiseks kuuks palliplatsilt kõrvale.

34aastane keskkaitsja pole viimases neljas matšis meeskonna eest mänginud, kuid seni ei olnud klubi avalikustanud, mis hispaanlast vaevab. Täna sai selgeks, et talle valmistab probleeme valu vasakus põlves ning selle lahendamiseks otsustati meniskit lõigata.

Seega jääb Ramos igal juhul kõrvale Meistrite liiga kaheksandikfinaali esimesest mängust Atalanta vastu, mis toimub 24. veebruaril. Küsimärgi all on ka 16. märtsil peetav korduskohtumine.

Lisaks Ramosele tuleb mängupausi pidada ka ründaval poolkaitsjal Eden Hazardil, kes vigastas nädala alguses reielihast. Seda, kas belglane matšiks Atalantaga terveneda jõuab, pole veel teada. 

Samuti jääb veel mõneks ajaks platsilt kõrvale ründaja Rodrygo, kes oli detsembris vigastanud reie tagumise rühma lihast.

Realil pole käimasoleval hooaeg kõige paremini läinud. Hispaania karikasarjas lülitas nad üllatuslikult konkurentsist kolmanda liiga meeskond Alcoyano ning meistriliigas jäädakse liidrist Madridi Atleticost maha juba kümne silmaga. Seejuures on linnarivaalil üks kohtumine varuks. Meistrite liigas oldi väljakukkumise samuti väga lähedal, kuid lõpuks suudeti alagrupp koguni võita. Tõsi, kaheksandikfinaalis pole Atalanta näol kindlasti tegu kerge vastasega.