Gisele ja Tom 7. veebruaril Super Bowli võitu tähistamas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
9. veebruar 2021, 10:15

Gisele Bündchen ülistab Super Bowlil triumfeerinud abikaasat

Supermodell Gisele Bündchen elas 7. veebruaril kaasa oma mehe Tom Brady heitlusele seitsmenda Super Bowli karika nimel - ning Tomi uus meeskond Tampa Bay Buccaneers tuli ülekaalukalt võitjaks.

"Palju õnne, Bucs, eileõhtuse vapustava meeskonnavõidu eest!!!" kirjutas Bündchen (40) Instagramis. "Paljud inimesed ei uskunud, et saate sellega hakkama, kuid te kõik näitasite, et aja, pühendumise, üksteise usaldamise ja tiimitöö tulemusel on kõik võimalik. Palju õnne, mu armas!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Gisele on enda sõnul näinud, kui suurtest füüsilistest ja emotsionaalsetest probleemidest on Tom aastate jooksul jagu saanud. "Võin täie kindlusega öelda, et oled kõige pühendunum, keskendunum ja vaimselt vintskem inimene, keda ma tean." Bündchen tunneb oma mehe üle määratut uhkust, kuid on nüüd rõõmus, et Tom saab viimaks veidi pere seltsis aega veeta - "no vähemalt järgmise hooajani". "Oled oma edu ära teeninud! Te amo."

Bündcheni lisatud fotode seast on ka jäädvustused tema ja Tomi lastest Benjamin Reinist (11) ja Vivian Lake'ist (8) ning Brady 12aastasest pojast John "Jack"  Edwardist, kelle ema on "Seksist ja linnast" tuntud Bridget Moynahan.