Anett Kontaveit võis täna võidu üle rõõmustada.Foto: AFP / SCANPIX
Tennis
9. veebruar 2021, 11:51

Anett Kontaveit: mängisin tähtsatel hetkedel hästi

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 22.) alistas Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste avaringis valgevenelanna Aliaksandra Sasnovitši (WTA 92.) tulemusega 7 : 5, 6 : 2. Kontaveit jäi oma esitusega rahule.

"Võitlesin kõvasti, see oli tähtis minu jaoks. Mängisin tähtsatel kohtadel hästi esimeses setis ja siis suutsin teises setis ka raskest olukorrast välja tulla, tagasi murda ja siis juba ilusti võitluslikult mängida," vahendab Kontaveidi sõnu ERRi spordiportaal.

Statistikast jäi silma, et Sasnovitš tegi 32 lihtviga, kuid Kontaveit vaid 10. "Alati kui ta minu vastu on mänginud, siis ta võtab palju riske ja eks see kindlasti teeb selle vigade arvu ka suuremaks," ütles eestlanna. "Ta oli mingitel hetkedel kuidagi ebakindel, tundsin ise, et mul oli kindel siht ja mängisin oma mängu, aga kui seis läks tasavägiseks, siis tal võib-olla tuli rohkem neid vigu sisse."

Järgmises ringis kohtub Kontaveit Briti tennisisti Heather Watsoniga (WTA 60.), kes alistas avaringis tulemusega 7 : 6 (4), 7 : 6 (3) tšehhitari Kristyna Pliškova (WTA 73.).