Foto: Rockstar Games
Esport
9. veebruar 2021, 14:07

„GTA V“ jagati mullu täiesti tasuta ära ning seda müüdi ikka rohkem kui varasemalt!

Küsimus, mis on mänguritel pidevalt mõttes, kõlab järgmiselt: millal ometi ilmub „GTA 6“? Vastus – mitte enne, kui „GTA V“ lõpetab olemast nii neetult tulutoov.

„GTA“ seeria looja Rockstar Gamesi emafirma Take Two avaldas finantsaruandes mulluseid tulemusi ning üllatusi leidus selles vähe. Nimelt teavitati, et „GTA V“ jaoks oli 2020. aasta äärmiselt edukas ning sellele jääb alla vaid 2013, ehk aasta, mil teos esmakordselt turule jõudis.

Eriti muljet avaldavaks muutub see fakt aga siis, kui võtame arvesse, et teost jagati eelmisel aastal Epic Gamesis ka tasuta ära. Too sündmus oli aga niivõrd populaarne, et teenuse serverid ei suutnud esialgsele pingele vastu pidada.

„GTA V“ on praeguseks müüdud enam kui 140 miljonit koopiat. Tänavu ilmub teos aga PlayStation 5 a Xbox Series X/S peal, mis tähendab, et müüginumbrid kerkivad veelgi.

Teose edule aitab kaasa ka menukas mitmikmäng, mida omakorda hoiavad päevakorras erinevad rollimänguserverid. Neist populaarseim, NoPixel, sai hiljuti 3.0 uuenduse.