Anna Semenovitš.Foto: ITAR-TASS / Scanpix
Kõmu
9. veebruar 2021, 17:27

TISSISÕDA VENEMAAL! Jalgpalluri arvates võinuks iluuisutaja oma rindu vähendada, iluuisutaja arvates võinuks ka jalgpallur endalt midagi ära lõigata (6)

Endine Venemaa jalgpallikoondise staar Vladimir Bõstrov sattus omapärasesse sõnavahetusse kunagise jäätantsija Anna Semenovitšiga, põhjuseks iluuisutaja kopsakas rinnapartii.

Bõstrov andis hiljuti kodumaa meedias intervjuu, milles puudutas ka iuuisutamist, kuna selle alaga tegeleb tema tütar.

"Noores eas peavad iluuisutajad tegema kolme- ja neljakordseid hüppeid," nentis Bõstrov asjatundlikult, ent lisas samas: kurvikam kehaehitus võib professionaalse iluuisutaja jaoks osutuda parajaks peavaluks.

"Kui su tissid kasvavad, siis on neid hüppeid raskem teha. Ilma tissideta on lihtsam hüpata – see on lihtne füsioloogia.

Võtame näiteks Anna Semenovitši. Tema rinnapartii juures oli iluuisutamises kindlasti keeruline.

Seda ma räägingi: kui Semenovitš oleks soovinud jääda iluuisutamisesse pikemaks ajaks, siis oleks ta pidanud laskma oma tisse väiksemaks lõigata."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Семенович Анна (@ann_semenovich)

Muidugi ajas taoline sõnavõtt 2001. aastal (olles siis vaid 21aastane) karjääri selgroovigastuse tõttu lõpetanud Semenovitšil hinge täis ning ta esines Instagramis omapoolse vastulausega.

"Ma arvasin, et sa oled täiskavanud mees, isa, kelle tütar tegeleb iluuisutamisega," alustas Semenovitš, kel endal jäid küll medalid rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt võitmata, kuid kelle partneriks karjääri lõpu eel oli varasem olümpiavõitja ja maailmameister Roman Kostomarov.

"Kuid öeldes, et ma oleks pidanud laskma oma "tisse" väiksemaks lõigata, selleks, et saada meistriks, iseloomustad sa ennast vaid kui amoraalset inimest.

Esiteks: mul on rinnad, mitte tissid. Ja teiseks: ma ei saa tõepoolest aru, miks peaks sa minu rindade pärast muretsema.

Kallis Vladimir, võib-olla oleks ka sina pidanud endalt midagi ära lõikama, et väljakul kiiremini joosta ja rohkem väravaid lüüa?"

Hiljem lisas Semenovitš, kes sportlaskarjääri järel on laineid löönud laulja, näitleja ja modellina, et Bõstrov on üks igavane mühakas ja lollpea, ning pealegi – ta tegeles jäätantsuga, kus kolmekordseid hüppeid üldse ei tehtagi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Семенович Анна (@ann_semenovich)