Korvpall

Selgus Kobe Bryanti hauda viinud kopteriõnnetuse põhjus (4)

LISA KOMMENTAAR

Wiseone13. veebruar 2021, 02:04
Ei ole võimalik! Nii kogemusrohke mehega kindlasti võimatu, kui uurida veidi edasi siis Kobe’i Bryantil oli järgmine nädal väga tähtis kohtuistung suure ravimifirmaga...
to Sherlock10. veebruar 2021, 11:26
Sellistes olukordades "spatial disorientationi" tekkimine pilootidel on väga reaalne. Igapäevaselt visuaalselt lendav piloot (vaatab aknast välja ja hoiab kõrgust, suunda horisondi ja kõige muu järgi, mida enda ümber näeb), kes satub pilve sisse, võib hetkeks usaldada oma tunnetust ja vähem või üldse mitte jälgida näidikuid. Õnnetus võib juhtuda sekunditega. Piloot ütles raadiosides, et hakkab tõusma, ja kuna sattusid mägede vahel pilvedesse, siis sellele järgnes kohe 180-kraadine pööre, et linna suunas tagasi minna. Ilmselt pöörde ajal ei tajunud ega näinud, et kopter läks laskumisse.
Lumpy9. veebruar 2021, 23:56
Ùldiselt on nii,et rikkurid suruvad peale oma jonni. Olen ise kogenud seda. Ma ei ole piloot.
Sherlock9. veebruar 2021, 20:00
Ruumiline segadus.. Kui piloodil on kahtlus, et ta on millegagi kokkupõrkekursil (ruumiline segadus), siis ta kindlasti ei sööstaks allapoole, sest ka ruumilise segaduse puhul töötavad lennuaparaadil kõrgusnäidikud ja muud andurid. Puhtinimlikult ei ole see üldse loogiline, kui sa juhid õhusõidukit, et sa sööstad allapoole. Umbes sama, kui sõidad autoga üliteihedas udus ja siis vajutad gaasi põhja..