Jerome Boateng.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
10. veebruar 2021, 20:10

Mõned päevad tagasi Bayerni staarist lahku läinud naine leiti kodust surnuna (2)

Saksamaa politsei leidis eile Kasia Lenhardti surnukeha tema Berliinis asuvast korterist. 25aastane poolatar oli Müncheni Bayerni jalgpallimeeskonna kaitsja Jerome Boatengi ekskallim, nad olid alles eelmisel nädalal oma lahkuminekust teatanud. Praeguse seisuga pole alust kedagi juhtunuga seostada ning usutakse, et tegu oli enesetapuga.

"Eile umbes kell 8.30 toimus Charlottenburgis politseioperatsioon seoses väidetava enesetapuga. Miski ei viita, et juhtunuga oleks seotud kolmas osapool," teatas Berliini politsei väljaandele Bild.

Lenhardt oli 32aastasest Boatengist lahku läinud 2. veebruaril, nende suhe kestis pisut rohkem kui aasta. Temast jääb maha kuueaastane poeg.

Nende lahkumineku tegi esimesena avalikuks Boateng. Pärast seda kui Lenhardt jaanuari alguses Berliinis purjuspäi tema autoga avarii tegi, teatas jalgpallur suhte lõppemisest Instagrami story vahendusel.

"Lõpetasin suhte Kasia Lenhardtiga. Tunnen kahetsust, kuid see on nii minule kui ka mu perele ainuõige otsus. Vabandan kõigi, eriti Rebecca [Boatengi endine tüdruksõber] ja oma laste ees. Olen ka endas pettunud. Mees peab oma tegude ees vastutama ning pere heaolu nimel vaeva nägema. Soovin Kasiale kõike paremat," kirjutas Boateng.

Saksamaa koondislane tunnistas varem intervjuus Bildile, et Lenhardtil on alkoholiga tõsine probleem ning süüdistas teda väljapressimises. 

"Kasiast sai mu tüdruksõber pärast seda, kui ta oli minu suhte ekskallima Rebacca ja mu perekonnaga hävitanud. Ta survestas, et me suhte avalikuks teeksime. Ma ei tahtnud seda."

"Suhte käigus ähvardas ta mind korduvalt hävitada. Ta tahtis mu karjääri ära rikkuda ja proovis isegi mind lastest ilma jätta. Ta ütles, et teeb seda sellega, et süüdistab mind tema peksmises. Ta teadis, et mu laste ema süüdistas mid samas asjas ning meil käib selle üle kohtuvaidlus. Loodan, et ta saab abi, mida ta hädasti vajab," lausus Boateng toona.

Lenhardtil oli nende suhtest teistsugune arusaam. Ta väitis, et jalgpallur valetas talle ja oli truudusetu. "Ma kindlasti räägin sellest kunagi, kuid pean end koguma. Palun andke mulle aega," vahendas Lenhardti sõnu Daily Mail.

Kui naise surmast teatati, viibis Boateng koos Bayerniga klubide MMil Kataris. Tal lubati meeskonna juurest lahkuda ning naasta Saksamaale.

"See jahmatas meid kõiki. Jerome tuli minu juurde ja palus, et ma lubaksin tal koju minna. Klubi tuli talle vastu," lausus tiimi peatreener Hansi Flick.