Foto: Envato Elements
Sisuturundus
12. veebruar 2021, 16:29

Iga ilumure leiab lahenduse – vaata, mida Eesti kuulsused soovitavad!

Liiga tumedad silmaalused? Sooviksid täidlasemaid huuli või nooruslikumat välimust? Rosena.ee valikust leiad ilutoote, mis lahendab iga su ilumure.

Kommid, mis tugevdavad liigeseid ning panevad naha särama

Jah, nutrikosmeetika on arenenud täpselt nii kaugele, et nüüd saad maitsvaid komme süües hoolitseda nii oma liigeste eest kui saavutada nooruslikuma naha. Eternal Youth iluampsud kollageeni ja C-vitamiiniga sobivad eriti hästi neile, kes andsid aasta alguses lubaduse saada igas mõttes paremasse vormi. Nende kommidega toetad suurema koormuse saavaid lihaseid ning paned ka naha särama. 

„Olen ikka harjunud selle mõttega, et maiustused on ebatervislikud. Nii tore, et nüüd on olemas ka kommid, mis kahju asemel mu organismile hoopis head teevad. Eriti vahva on see, et need kommikesed sisaldavad ka C-vitamiini, mis aitavad kollageenil paremini imenduda. Mõnus ja maitsev väike iluamps.“ Sofia Rubina.

Hind: 13.52 (enne oli 16.90)

Tõeline innovatsioon vananemisvastases võitluses

Kui senised vananemisvastased tooted pole andnud soovitud efekti, siis proovi seda, paljude naiste lemmikut, Biotopix Advanced Skincare kreemi, millel on Botoksilaadne efekt. Seda on kerge kasutada, see jätab naha siidiseks ning mis kõige parem, annab tulemusi. Biotopix Advanced Anti-Wrinkles Treatment on multifunktsionaalne vananemisvastane kreem peptiididega, mis annab kasutamisel nii pikaajalise toime kui ka kiire silmaga nähtava kohese efekti tänu kreemis sisalduvale sünteetilisele maomürgile. Kreemi kasutamine täiendab ja pikendab ka botoxi ja/või kollageenisüstide efekti.

„Ei möödunud nädalatki, kui vaatasin peeglisse ja olin rabatud. Ütlen ausalt – esimest korda elus sain aru, et kreemi mõju võibki olla kiire ja efektiivne. Jah, see tõesti töötas, sest ühe nähtava tugeva kortsukese, mis mind alati häirinud oli, muutis see imevahend kuue päevaga praktiliselt olematuks!“ Annely Adermann.

Üks samm täidlasemate huulteni

Täidlased huuled on praegu üks suurimaid trende. Enne kui täitesüste minna tegema, tasub proovida seda väikest imepalsamit: Biotopix Specific täidlust andev huulepalsam. Biotopix Specific noorendaval huulepalsamil on mitmekülgne toime: see niisutab, noorendab, pinguldab ja annab huultele täidlust. Huulepalsam sisaldab suurt kontsentratsiooni III tüüpi kollageeni tootmist intensiivistavat vektorit ning patenteeritud taimset ekstrakti, andes intensiivse täidluse efekti ja kaunid huuled. Pikemal kasutusel noorendab huulte piirkonda ja vähendab sealseid kortsusid.

„Mõju on näha – palsam niisutab ja pinguldab huuli intensiivselt ning lisab koheselt ka täidlust juurde.“ Polina Mattisen.

Hind: 15.92 (enne oli 19.90)  

Veatu nahk

Vistrikuline nahk mõjub halvasti enesekindlusele ega lase veatut jumestust saavutada. Kui sa pole siiani punnikestest vabanenud, on aeg proovida Sebionex Actimat. Tegemist on kaks ühes tooniva päevakreemiga, mis lisaks hoolitseb vistrikulise naha eest. See on spetsiaalselt probleemsele ja/või rasusele nahale mõeldud kergelt tooniv ja niisutav, vistrikevastane päevakreem. Selle koostis on niisutav, rahustav, antibakteriaalne ja punetust vähendav. Ei tekita komedoone! Kreemi õrn toon annab nahale kauni jume terveks päevaks.

Hind: 9.90 (enne oli 15.90)

Multifunktsionaalne abi tumedatele silmaalusetele

Tumedad silmaalused valmistavad meelehärmi väga paljudele naistele. Silmaümbrus on eriti tundlik piirkond, millele ka vanus hakkab esimesena mõju avaldama. Niigi õrn ja õhuke nahk muutub vananemisega veel õhemaks, mistõttu paistavad veresooned silmade ümbruses rohkem välja ja tekivad tumedad silmaalused. Siinkohal leiad abi väga taskukohase hinnaga Duolys C- ja E -vitamiiniga silmakreemist, mis lisaks tumeduste ja tursetega võitlemisele ka noorendab. See on multifunktsionaalne toode, mis silub kortsud, vähendab turseid ja tumedusi.

Hind: 12.72 (enne oli 15.90)

Intensiivne noorenduskuur

Kes aga tahab tõsiselt nahale noorenduskuuri ette võtta, neile sobib Morganna’s Alchemy 10 aastat nooremaks 30 päevaga hooldus – tervelt 4 seerumit/geeli aitavad tõepoolest nahka silmnähtavalt noorendada. Kõikehõlmav hooldus, mis sisaldab kõrgtehnoloogiliste taimsete tüvirakkude ja peptiididega tooteid, muutes naha taas nooruslikuks vaid 30 päevaga.

„See komplekt aitab võtta ühe eesmärgi fookusesse ning ka tulemusi ei pidanud kaua ootama. Juba kolmekümne päeva möödudes oli nahk tõepoolest nooruslikum ning mõnusalt värske.“ Krista Kiin (iluajakirjanik=

Liiga palju juukseid langeb välja?
Kui kammides liiga suur hulk juukseid kammile jääb, on aeg anda neile sisemist tugevust. Tõeline trumpäss juuste väljalangemise korral on Novophane toidulisand biotiiniga. N180 karbist jätkub tervelt kolmeks kuuks, mis on just paras aeg nägemaks, kas soovitud muutused on tulemas.   

Hind: 24.90 (enne oli 42 eurot)

Tooted leiab rosena.ee e-poest terve veebruari jooksul mõnusate soodushindadega, kus igale 40€ väärtuses tellimusele lisandub kingiks Biotopix täidlust andev huulepalsam. Lisaks leiab valiku artiklis mainitud tooteid Tradehouse, ProKosmeetika ja Beautyfor Magistrali kauplustest.