COOP | Sisuturundus
16. veebruar 2021, 10:03

VIDEO | Coopi autoloosi võitja: abikaasa utsitas, et telliksin ikka Coopist süüa – äkki võidame auto!

„Ega ma ei uskunud seda teadet, et olen auto võitnud. Abikaasa aga vaatas internetist, et mu nimi on juba välja pandud… samas mina ütlesin: usun alles siis, kui auto on käes!“ tunnistab jaanuarikuu ostude põhjal Coopi autoloosis uue Toyota Rav4 võitnud Kaia Inno (60).

Kaia meenutab, et võidukõne saabumise ajal oli ta parasjagu kodukontoris tööl. „Abikaasa ütles, et keegi noormees helistab mulle lauatelefonile. Mõtlesin, et küllap see keegi müügimees on. Mulle räägiti pikad jutud kampaaniast ja siis öeldi, et võitsin auto. Küsisin, ega see ei ole tüngakõne…“ meenutab Kaia ning lisab: „Täiesti uskumatu ikka, olin väga üllatunud.“

Võitu tähistavad tagasihoidlikult

Kaia tunnistab, et tegelikult polegi ta eriti kellelegi oma võidust rääkinud. „No abikaasa oli mul parasjagu kõrval – tema sai kohe teada. Aga kaks päeva enne üleandmist teatasin emale ja vennale,“ sõnab Kaia. Kuna ta pole elus midagi eriti võitnud, siis tundus auto saamine päris ootamatu.

Küll aga on plaanis auto kättesaamise päeval veidi tähistada. „Natuke oleme abikaasaga juba tähistanud ja šampust joonud ning küllap täna ka. Nüüd lähemegi minu ema juurde ning kuna meil sõbrad elavad sealsamas, siis ilmselt kutsume nad õue!“ seletab Kaia. Abikaasa Jaan lisab aga, et kevadepoole, kui koroonasituatsioon hakkab vaibuma, on plaanis kindlasti suurem istumine teha. „Mul oli hiljuti juubel – sain 60 –, aga ei saanudki seda pidada. Tuleb kõik edasi lükata, isegi auto tähistamine!“ nendib Kaia.

Finantsspetsialistina töötav Kaia pole ka oma kolleegidele suurest uudisest teada andnud. „Kui nüüd koju jõuan, siis räägin neilegi,“ lubab võitja.

Ka varem oli peres üks Toyota Rav4

Et uue Toyota võit on sedavõrd värske uudis, ei ole perekond Inno veel otsustanud, mis saab kümmekond aastat vanast Hondast. Küll aga on üks huvitav fakt see, et Kaial ja Jaanil on kunagi üks Toyota Rav4 juba olnud. „See oli küll üle-eelmise põlvkonna auto, aga olime sellega tõesti rahul. Väga hea ja kindel sõiduk, mis viib igale poole, tip-top. Statistika järgi on vist isegi kõige kindlam auto,“ kiidab Jaan.

Kaia toob aga naerusuiselt välja veel ühe nüansi: „Mees on hästi pikk, nii et ta ei mahu kõikidesse autodesse mugavalt ära. Vot siia mahub küll hästi! Tegelikult olemegi selle järgi varasemalt autosid valinud.“

Kuigi Kaial endal on juhiload olnud 40 aastat, eelistab ta pigem istuda kõrvalistmel. „Kuna käime abikaasaga enamikes kohtades koos, siis tavaliselt sõidab tema,“ ütleb Kaia. Auto on nende peres aga üsna igapäevane sõiduvahend – eriti viimasel aastal. „Praegusel ajal ei taha nii palju ühistranspordiga liikuda. Pealegi meie kandis Pääskülas ei ole bussi- ja rongipeatused väga lähedal. Näiteks bussile oleks vaja kõndida 500 meetrit, kuid rongipeatusesse lausa poolteist kilomeetrit,“ selgitab naine.

Esimene kaugem sõit uue Toyotaga viib Kaiat ja Jaani ilmselt suvilasse Lääne-Virumaal. Seda pigem kevadepoole. „Praegu talvel ei taha pikemat sõitu ette võtta. Muidu suviti oleme meeleldi käinud autoga ka lähiriikides, näiteks Lätis, Soomes ja Rootsis. Autoga on mõnus minna, sest siis saab kohapeal omas tempos liikuda – täpselt sinna, kuhu tahad,“ jutustab Kaia.

Coopi truu klient juba aastaid

Kuna Kaia on viimased 11 kuud töötanud kodukontoris, kasutab ta tavapärasteks sisseostudeks eCoopi teenuseid. „Mulle meeldib eCoop, sest nad toovad ostud kiiresti ja mugavalt koju. Minu kogemuse järgi on just eCoop kõige kiirema tarneajaga ning kojuvedu alati tasuta. Tellin tavaliselt neljapäeval, nii on reedeks asjad juba ilusasti olemas,“ räägib Kaia. Ta tõdeb, et tegelikult on ka Jaan seotud sellega, et nad just Coopi eelistavad. „Abikaasa on mind utsitanud just eCoopist tellima – ütles, et äkki võidame auto,“ muigab Kaia.

Kuigi suur osa inimesi on alustanud kulleriteenuse kasutamist eelmisel kevadel, siis Kaia oli aktiivne klient ennegi. „Hakkasime vanematele toitu koju tellima, kuna nad ise ei saanud enam poes käia. Nüüdseks juba mitu aastat,“ lausub Kaia.

Kuigi enamik ostudest teeb Kaia veebivahendusel, siis satub ta aeg-ajalt ka Coopi supermarketitesse. „Kõiki asju ei saa ju alati e-poest tellida, nii käin ka poes või turul. Coopi puhul meeldib mulle see, et neil on natuke omamoodi valik kui teistes poodides. Pealegi on hinnad väga mõistlikud,“ toob Kaia välja.

Kuidas võita auto?

Eesti kõigi aegade suurima autoloosi käigus loosib Coop iga kuu oma klientide vahel välja uhiuue Toyota RAV4 päriseks. Loosis osalemiseks peab klient Coopi kauplustes või eCoop lehel ühe kuu jooksul poodlema kokku vähemalt 50 euro eest ning registreerima oma ostud Coopi kliendikaardiga (Säästukaart, Säästukaart Pluss või Coop Panga kaart). Just kliendikaardi registreerimine on võti loosis osalemiseks, kuna automaatne kliendikaardi süsteem peab ise arvestust, kui palju virtuaalseid loosipileteid on kogunenud. Oma piletite arvu ja kui palju järgmisest piletist puudu on, saavad kliendid jooksvalt vaadata ostutšeki pealt. Samuti tasub aadressil www.coop.ee/saastukaart üle kontrollida, et Säästukaardi andmebaasis oleksid õiged kontaktandmed, sest kui klienti pole võimalik kolme tööpäeva jooksul kätte saada, on korraldajal õigus välja loosida uus võitja.

Juhul, kui ühe kuu jooksul koguneb oste kokku üle 100 euro, on võiduvõimalus kaks korda suurem, 150 euro korral kolm korda suurem ja nii edasi. Iga kuu toimub uus loosimine ja virtuaalsete loosipiletite arvestamine algab otsast peale. Loosimiste tulemustest informeeritakse avalikkust meedia kaudu ning lisainfot leiab Coopi koduleheküljelt www.coop.ee/autoloos.