Daniel Levi BandFoto: Kristi Tüvi
Saund
12. veebruar 2021, 21:28

VIDEO | Daniel Levi uue pala inspiratsioon sündis imelisel Bali saarel

"Selle loo saamislugu on paras klišee. Mõni aasta tagasi, kui käisin Balil, siis seal tekkis mul inspiratsioon kirjutada lugu teekondadest suhetes," kirjeldab muusik Daniel Levi, kuidas sündis tema uus lugu "Jasmine".

""Jasmine" on lahkumineku lugude täielik vastand, see on leppimisest ja sellest, kuidas hetke nautides ei peaks unustama kogu seda teekonda, mis sind siia tõi," kirjeldab Daniel lugu, mis räägib sellest, kuidas aeg-ajalt tuleb toimunule tagasi vaadata ja tähistada seda, kuhu jõudnud oled ja milliseks inimeseks selle käigus oled saanud.

Pala on kirjutatud koos laulukirjutajate-produtsentide Ago Teppandi ja Joonas Parkkoneniga. "Daniel mängis mulle selle laulu esimest demo ja ma armusin koheselt sellesse loosse! Töötasime sellega edasi, sättisime veel siit ja sealt, valasime kerge diskosäraga üle ja voilá! Danieliga on alati nii mõnus töötada, ta on erakordne laulja ja lihtsalt nii meeldiv inimene," räägib Soome produtsent Joonas Parkkonen loo valmimisest ja koostööst.

"Mul oli täielik au, et sellised muusikalised legendid nagu Ago ja Joonas said samuti selle loost ja sõnumist inspireeritud ning otsustasid minuga koos töötada, et see lugu ellu äratada! Ma väga loodan, et see lugu paneb inimesi kõrvuni naeratama ja toob mõnusa tantsusammu jalgeisse! lisab Daniel.