Henri Drell.Foto: Sergio Mazza/Pesaro Victoria Libertase koduleht
Korvpall
13. veebruar 2021, 08:50

VINGE! Henri Drell pani lisaajale läinud eestlaste koduklubide põnevusduellis püsti korraliku viskekontserdi

Eesti korvpallikoondislaste Henri Drelli ja Kaspar Treieri koduklubid Pesaro Victoria Libertas ning Sassari Dinamo pidasid eile veerandfinaalmängu Itaalia karikavõistlustel, võitjana väljusid hea esituse teinud Drell ja tema tööandja.

Avaveerandi järel oli 26:24 juhtimas Treieri kodumeeskond Sassari, poolajaks oli nende edu 53:49. Ka kolmanda vaatuse järel oli ees Sassari, skoor tablool oli nende kasuks 76:70. Veerandfinaali võitja ei olnud aga sellega veel otsustatud, sest Pesaro suutis omakorda juhtima minna ning normaalaja lõpuks olid tablool sootuks 99:99 viiginumbrid. Lisaajal vormistas 115:110 võidu just Pesaro, kes edenes sellega poolfinaali.

Algviisikus alustanud Drell oli üheks oma meeskonna punktiliidriks, kui viskas 23 silma. Mänguaega kogunes talle 32 minutit, selle jooksul võttis ta ka viis lauapalli ja jagas kaks korvisöötu. Pesaro meeskonnas viskas Drellist rohkem punkte vaid Justin Robinson, kelle kontosse jäi 27 silma.

Treier käis Sassari poolt platsil neli minutit. Selle jooksul viskas ta kolm punkti ning noppis ühe lauapalli. Eimantas Bendzius viskas Sassari suurima korvikütina 22 punkti.

Poolfinaalis on Drelli ja Pesaro vastaseks Brindisi Happy Casa.