Tänak-Järveoja Otepää talvesFoto: Aldo Luud
WRC
13. veebruar 2021, 17:16

ÕHTULEHT OTEPÄÄL | Tänak ralli võidust: nüüd alles õige töö algab (1)

Otepääl peetud talverallil kõik kaheksa kiiruskatset võitnud Ott Tänak tunnistas, et kuigi võistlus andis korralikult informatsiooni valmistumaks kahe nädala pärast Soomes toimuvaks MM-ralliks, siis suurem töö alles algab.

Küsimusele, kas pärast Otepääd saab rahuliku südamega Soome minna vastas Tänak: „Kindlasti mitte rahuliku südamega. Toyotade vastus saab raske olema ja ma tean väga hästi, kelle vastu me seal võistleme. Töö pole lõppenud, pigem õige töö alles algab. Test on tehtud, informatsioon saadud, aga nüüd tuleb pakett ralliks kokku panna. Siiamaani oleme avastanud, nüüd tuleb see üks ja õige valik teha. Ütleme nii, et nüüd algab paberi peal töö.“

Otepääl teine olnud Tänaku meeskonnakaaslane Thierry Neuville märkis, et Eestisse tuldi testimise eesmärgil ning endale seatud eesmärgid said kenasti ka täidetud.

„Võistlus oli raske, tingimused muutusid pidevalt. Mõned rajaosad olid väga keerukad. Proovisime erinevaid seadeid ning progress oli hea. Kõik liikus õiges suunas ja tundsime end päeva lõpus autos märksa paremini. Lõppkokkuvõttes oli see väga hea ettevalmistuseks Põhja-Soomes toimuvaks WRC ralliks,“ kommenteeris Neuville.