Kerr Kriisa (palliga).Foto: USA TODAY Sports / Vida Press
Korvpall
14. veebruar 2021, 08:48

Kerr Kriisa tegi Arizona eest karjääri parima mängu, ent meeskond sai napi kaotuse (1)

Eile tegi USA üliõpilasliigas NCAA oma senise parima esituse tagamängija Kerr Kriisa, kes tõi Arizona Wildcatsile 12 silma. Meeskond pidi aga koduväljakul Oregon Ducksile tulemusega 61 : 63 alla vanduma.

Pärast viigiliselt lõppenud avapoolaega võitis külalismeeskond teise 20minutilise perioodi tulemusega 29 : 27. 

Matši algkoosseisust alustanud 20aastase Kriisa arvele kogunes lõpuks 23 minutit. Eestlane tabas üheksast kaugviskest neli, jagas viis resultatiivset söötu, korjas ühe lauapalli, kuid patustas ka kahe pallikaotusega. Tal oli võimalus visata võidukorv, kuid vastasmängijad jõudsid teda piisavalt segama tulla ning teele saadetud kolmene ei tabanud. 

Kriisa väljakul viibitud aja jooksul viskas Arizona vastastest 17 punkti rohkem, mis oli meeskonna parim näitaja.

"Olen veel mänguvormist kaugel, kahtlemata. Kuid saan iga kohtumisega paremaks ja enesekindlamaks," vahendas Kriisa sõnu portaal Arizona Desert Swarm.

Eestlane jäi mäletatavasti hooaja esimesest 17 matšist mänguloa puudumise tõttu kõrvale. Ta meenutas, et too periood oli keeruline, ent nüüd keskendub ta täielikult mängimisele. 

"Tegin trenni, nägin iga päev vaeva nagu kõik teised. Ja siis, kui mängupäev tuli, sain ainult teisi üles kütta. See oli vaimselt väga raske, kuid nüüd on käes aeg, mil saan mängida," lisas Kriisa.