Maik-Kalev Kotsar.Foto: Teet Malsroos
Korvpall
19. veebruar 2021, 16:31

Itaalia vastu 32 punkti visanud Kotsar: tegin karjääri ühe parima mängu

Eesti 105 : 101 võidumatšis 32 silma visanud Maik-Kalev Kotsar tõdes, et tegu oli tema karjääri ühe parima mänguga, kuid võidu tõi meeskondlikkus.

"Kindlasti oli see mu karjääri üks parimaid mänge, kuigi olen ka Saksamaal häid matše teinud," rääkis kohtumise järel igapäevaselt Hamburgi Towersis palliv keskmängija, kelle arvele jäi 32 silma ja 4 lauapalli. "Aga punktide osas oli see üks mu parimaid kohtumisi."

24aastaselt korvpallurilt uuriti, mis oli tänase võidu võti ja kuidas suudeti ennast lisaajaks kokku võtta. "Me tulime kokku ja mängisime meeskondlikult, see aitas," jätkas Kotsar. "See näitab, et me suudame alati võidelda – tulgu vastu Itaalia, Venemaa või Põhja-Makedoonia, me oleme alati valmis.

Tänasesse võitu 10 punktiga panustanud Kristian Kullamäe tõi niisamuti välja meeskondliku mängu. Tema sõnul uskusid eestlased ka peale 22punktise eduseisu mahamängimist, et kohtumine võidetakse. "Meil on väga hea keemia ja kõik uskusid, et me suudame selle mängu võita," ütles tagamängija. "Meil on väga talendikas tiim ja loodetavasti läheme tulevikus veel paremaks."