Talisport

MMi teatesõitude võidud läksid Norrasse, Eesti naised said 17. koha, kuid mehed sõidu lõpuni ei jõudnud (6)

LISA KOMMENTAAR

Sulev Lindau21. veebruar 2021, 10:36
Eesti laskesuusatajad võiksid esineda mõne Aafrika riigi nime all, siis oleks nende tase õigustatud.Kui ikka ei saa hakkama siis ei ole vaja Eestit häbistada.
vana toriseja20. veebruar 2021, 21:38
See, et Läti või Leedu on samad äpud või hullemad pole õigustus. Eestil on olnud superklassi laskesuusatajaid. Miks neid enam pole? Peatreener Tobreluts peaks suutma palju enam kui laskmise järel näidata möödalaske. Kui ei suuda tuleb tal lahkuda. Sellise koondise peale ei tohi enam aega ja raha kulutada.
Olev20. veebruar 2021, 21:01
Treenerite lisandumine ei andnud midagi, pigem vastupidi. Tagumine aeg on treeneritel ja ametnikel tegeleda sügavama sisekaemusega. Nii jätkamine on mõttetu enesepettus.
20. veebruar 2021, 18:22
Ränkel on pensionär, Zahkna ka varsti.Täna polnud tal ei kiirust ega laskmist. Nagu kommentaator ütles, seekord tal ei vedanud. Kas ta läheb siis ainult hea õnne peale võistlema? Ehk veab ... Pange noored võistlema. Heldna on selles pundis ainus arenguvõimeline ja tem anoorus on talle kasuks.
:)20. veebruar 2021, 17:50
Tiisler ja Ader targutades mingit mõtetut mula oli tähtsam kui võitja intervjuu. Põhiline neile, et kohad neljandas kümnes on head ja rahuldustpakkuvad. Tule taevas appi! Hea oli norrakaid vaadata, kuidas lõpuks Chistiansen nn. jalutas suusarajal ja meie omad kotti pani. Oli äge, kui heli on mujal, aga liiga vara sai vajutatud lõpuminutid err-i kanalile, sest sealt tuli kiidulaul meie 30+ kohtadele.
20. veebruar 2021, 17:26
kuda kuda es saa aru, Talihärm sai taas haamriga pähe, kas seal üldse turvamehi pole Kui ei ole, tuleb minna kohe haamreid korjama