Karim Benzema.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
22. veebruar 2021, 18:16

Reali staarründaja jääb tähtsast Meistrite liiga mängust kõrvale

Valitsev Hispaania jalgpallimeister Madridi Real sai Meistrite liiga kaheksandikfinaali eel tagasilöögi, kui selgus, et nende esiründaja Karim Benzema ei saa meeskonda esimeses mängus aidata.

33aastane prantslane taastub jätkuvalt hüppeliigese vigastusest ning meeskonna peatreener Zinedine Zidane otsustas riske mitte võtta.

13kordne Meistrite liiga tšempion läheb 16 parema seas vastamisi Atalantaga, kellega mängitakse ülehomme võõrsil. Uuesti kohtutakse 16. märtsil Madridis.

Benzema on Reali ajaloo üks parimaid ründajaid, olles löönud klubi eest 541 mänguga 266 väravat. Resultatiivne on ta olnud ka käimasoleval hooajal, tal on 28 matšiga kirjas 17 kolli ja viis tulemuslikku söötu.

Atalanta vastu ei tee Hispaania suurklubi eest kaasa ka ääreründajad Rodrygo ja Eden Hazard, keskkaitsja Sergio Ramos ja äärekaitsjad Marcelo ja Dani Carvajal

Aastatel 2016 - 2018 kolmel järjestikusel korral Meistrite liiga võitnud Realil pole viimastel hooaegadel nii hästi läinud. Mullu ja tunamullu jäädi toppama kaheksandikfinaali ning tänavu oldi lähedal juba alagrupist välja kukkumisele, kuid lõpuks võeti seal siiski esikoht.