Kelly Sildaru õhulend Aspenis, mis lõppes vasaku põlve ristatisidemete vigastusega.Foto: Kuvatõmmis videost
Talisport
23. veebruar 2021, 08:23

VIDEO | Kelly Sildaru avaldas kaadrid sellest, kuidas ta X-mängudel põlve vigastas (13)

Freestyle-suusataja Kelly Sildaru avaldas eile X-mängudest videoblogi, mis sisaldab muuhulgas kaadreid sellest, kuidas ta kukkus ja teist korda elus vasaku põlve ristatisidemeid vigastas.

"Kõik läks hästi kuni läksin tegema switch 900 või 1080, aga hüppel sain aru, et mul pole piisavalt hoogu ja siis tegin 540 ning maandusin suht halvasti nukki," kirjeldas ta pisarsilmi videos.

"Pärast seda oli mu põlv üpris valus ning ma otsustasin Big Airis mitte võistelda ja mulle tundub, et ma ei saa ka rennis ega pargis võistelda (nii läkski – toim). Ma olen väga kurb sellepärast. Arst vaatas mu üle ning ta arvas, et vigastasin põlvesidemeid.

Mul on suht sama tunne [nagu eelmine kord], sest mulle tundub, et mu vasak põlv on lõdvem kui parem. See on sama põlv, millel ma juba kord vigastasin ACLi. Õnneks see ei ole väga paistes. Panin jääd peale, mis tegi mu põlve natuke paremaks, aga ma olen endiselt väga pettunud."

Videol on siiski õnnelik lõpp, sest pärast MRT uuringut ja doktor Madis Rahu juures käimist selgus, et trauma pole nii ränk nagu 2017. aasta sügisel. Operatsiooni pole vaja, ent taastumine võtab siiski paar-kolm kuud aega.

Saatuslikku kukkumist näeb videst alates 5.40.