Tiger Woodsi avarii toimumispaik.Foto: Kuvatõmmis
Spordivaria
23. veebruar 2021, 22:18

USA staar Tiger Woods tegi raske avarii, päästjad pidid ta autost välja lõikama (5)

Golfilegend Tiger Woods sattus teisipäeval Los Angelese maakonnas autoõnnetusse, mille tagajärjel pidid päästjad ta masinast välja lõikama.

Teelt välja sõitnud autost teatati teisipäeva hommikul kella 7.12 paiku, kirjutas TMZ. Võimude teatel sai auto tõsiselt kahjustada ning selles üksi viibinud Woods tuli sealt välja lõigata.

Woodsi agent Mark Steinberg ütles, et sportlane sai mitmeid jalavigastusi ja ta viidi operatsioonile.

Tiger Woodsi avarii toimumispaik. Foto: Kuvatõmmis

Kiirabi toimetas 45aastase mehe haiglasse. Hetkel pole selge, mis võis õnnetuse põhjustada. Los Angelese maakonna politseipealiku sõnul ei usu nad, et mees võis olla alkoholjoobes, kuid ei öelnud, kas ta võis mingeid muid aineid tarvitanud olla.

TMZ andmetel viibis Tiger teisipäeval hotellis, kus filmiti tuntud telekanali saadet. Selle režissöör saabus veidi enne kella seitset parklasse, kui temast kihutas mööda lahkuv Woods. Golfimängija olla nii kiiresti sõitnud, et äärepealt oleks kokkupõrge toimunud. Režissöör oli juhtunust niivõrd ehmunud, et mainis seda hiljem ka saate produtsentidele. 

Woods oli päästjate saabudes teadvusel ja palus päästjatel helistada oma mänedžerile, et too tema asjad õnnetuspaigalt kokku korjaks. 

Siin on dispetšeri kõne, mis Woodsi õnnetuse asjus tehti: