Sven Kaldre (palliga) viskas Rapla kasuks 18 sanga.Foto: Stanislav Moshkov
Korvpall
24. veebruar 2021, 16:26

Kristjan Kangurist ilma jäänud TalTech kaotas suurelt Raplale

Eesti korvpalli meistriliigas kaotas TalTech koduväljakul 71 : 87 Rapla Avis Utilitasele.

Möödunud nädala lõpus meeskonna liidrist Kristjan Kangurist ilma jäänud TalTech suutis Raplaga heidelda teise veerandi keskpaigani. Avaveerandi 21 : 23 kaotanud tallinlased juhtisid teise veerandi kolmandal minutil veel 29 : 26, kuid siis tegid külalised 15 : 1 spurdi ning puhkama mingi juba Rapla 47 : 38 eduseisus.

Eelnevast kolmest omavahelisest mängust kaks võitnud TalTech jõudis kolmandal veerandil veel viie silma kaugusele, aga rohkemaks neil võimu polnud ning Rapla võitis matši 87 : 71.

Turniiritabelisse 14. võidu võtnud Rapla parimad skoorijad olid Brandon Reginald Childress, Sven Kaldre ja Al-Wajid Aminu, kelle arvele jäi vastavalt 19, 18 ja 15 silma. Viimane neist sai kirja ka kaksikduubli, sest võttis lauast maha 11 palli.

Rapla on Eesti meistriliiga arvestuses kindlalt kolmas, sest teist kohta hoidval Pärnu Sadamal on neist 3 võitu enam ja nende seljataha jääval Rakverel 5 võitu vähem. TalTech, kelle parimad skoorijad olid täna Erik Keedus (17 punkti) ja Eric Schmalz (14), on vastased alistanud kaheksal korral, mis annab tabelis viienda koha.