Mihhail Turkanov.Foto: Ekraanitõmmis
Võitlussport
24. veebruar 2021, 21:31

VIDEO | NATS LIIGA JULGED TÄTOVEERINGUD? MMA-fänne häirib, et puuri lasti haakristidega ehitud vabavõitleja (5)

Vabavõitleja Mihhail Turkanov, kelle kehale on tätoveeritud haakristid, lõi sotsiaalmeedia kihama. Paljude fännide meelest pole sellise mehe koht teleekraanil.

Vabavõitlust fännavate inimeste seas tekitab pahameelt Venemaa võistlussarja juhtide tegevus, kes lasid puuri Mihhail Turkanovi, kellel on paremale õlavarrele ja rinnale tätoveeritud haakristid. Mees võitles eile Fight Nights Globalil (FNG) Alibeg Rasuloviga.

Fännid olid Turkanovi tätoveeringutest šokeeritud, kuid nende õnneks ei kestnud mehe tööpäeva väga kaua, sest Rasulov alistas vastase kolme minuti ja nelja sekundiga.

Sotsiaalmeedias ei sattunud pahameele alla niivõrd Turkanov, kui korraldajad.  "Kuidas selliste tätoveeringutega mees pääseb võistlema? Mida kuradit?" kirjutas üks Twitteri kasutaja, kellele sekundeeris teinegi. "Miks tal lastakse võidelda? Ta saab ju selle ees raha?"

Sealjuures polnud tegu nurgataguse võistlusega, sest FNG on üks Venemaa populaarseimaid MMA-võitlussarju. "Rõõm näha, et mees hävitati, aga samas on see nukker, et ta lasti teleekraanile ja talle makstakse selle eest," leidis kolmas Twitteri kasutaja.

Hüünime Pitbull kandev Turkanov sai karjääris kaheksa võidu kõrvale kuuenda kaotuse.