Foto: Envato Elements
Sisuturundus
25. veebruar 2021, 16:43

Kuidas naine orgasmini viia – 7 seksikat naistepäeva kingisoovitust!

Naistepäeval tähistatakse naiste õiguseid, nende ilu ja võimu! Võid olla fantaasiavaene ning kinkida oma kallimale lilli ja šokolaadi… või siis hoopis midagi seksikat, et kireleek lõkkele puhuda. Šokolaad teeb paksuks ja lilled närtsivad, ent vallatud mälestused teevad rõõmu nii saajale kui kinkijale.

Matemaatika on aidanud aru saada paljudest suurtest küsimustest maailmas, näiteks miks 80% naistest teesklevad orgasmi ja ainult oma kallimast tihtilugu ei piisa, et rahuldust saada. Paarid nahistavad keskmiselt 33 sekundit kuni 44 minutit. Mediaan on aga 5,44 minutit. Seks lõpeb reeglina siis, kui mees saab orgasmi.

Nii, mehel kulub 5,44 minutit, aga naised vajavad umbes 20 minutit, et orgasmini jõuda. Sellepärast naised teesklevadki orgasmi. Aitab sellest! Pühi naistepäeval magamistoast tolm seksika kingitusega ja paku talle naudingut, mida ta väärib! Kui sina oled üks neist, kes nahistab kord kuni kaks nädalas ainult voodis enne uinumist, siis on soovitused just sinule.

Kingisoovitus #1: kliitorimassaaž on mehe salarelv naise hullutamiseks

75% naiste orgasmidest toimuvad justnimelt kliitoril, kus asub ligi 8000 närvi. Kliitorimassaaž on oluline, et naine saaks hullamise ajal võimsa orgasmi. Käe või keelega kulub selleks ligi 20 minutit. Vibraatoriga vaid mõni minut. Ära unusta kliitorile rohkelt vee põhjal valmistatud libestit panna ning lisa vürtsi vedela vibraatoriga.

Kingisoovitus #2: võimsamad orgasmid NAISE VALLATUTE ORGASMIDE KOMPLEKTIGA

Orgasme täis pühad Naise Vallatute Orgasmide komplektiga, millest leiad:

- No Seven kliitorit imev ja limpsiv lelu: Amazoni TOP ostetav sekslelu on lihtsalt geniaalne! 75% naiste orgasmidest on kliitoril. No Seven seksikas lelu limpsib ja imeb kliitorit nii nagu ükski mees seda teha ei suuda ilma kaela krambita. Sõrme või keelega kulub kliitori orgasmiks 20-40 minutit, leluga vaid mõni minut.

- Rory g-punkti vibraator

- Vibroh/ Orgie Kissable vedel vibraator: Mis on vedel vibraator? See on unisex geel, mis tekitab peale kandes sensatsioonilisi vibratsiooni laineid. Naine kannab ainult mõne tilga kliitori piirkonda ja juba 30 sekduniga avaldub geeli särisev mõju. Mees võib meheaule suurema koguse kanda. Mõju kestab kuni 45 minutit. Kõige lihtsam viis seda meestele selgitada oleks, et see tundub, nagu paneks nõrga 9-voldise patarei oma keeleotsale. Ja see on veel täiesti looduslik.

- Eros Lady sekslelude libesti 100ml

- Intimichic lelude puhastusvahend

Kingisoovitus #3: tupekuulidega võimsamad orgasmid

Tupekuulid treenivad vaagnapõhjalihaseid. Kõik teavad, et meestele meeldib tihedam rohkem. Ent lisaks sellele tugevnevad naise orgasmid ja väheneb põiepidamatuse mure. Sünnitanud naiste vaagnapõhjalihased lõtvuvad ja vajavad toonuse taastumiseks Kegeli harjutuste tegemist. Algaja esimese tupekuuli raskuseks võiks olla kuni 60 grammi, edasijõudnuile 70–90 grammi ja eriti treenitud naisele üle 100 grammi. Hea tupekuul on valmistatud meditsiinilisest silikoonist ja võngub liikumise ajal.

Kingisoovitus #4: pikem erektsioon, et ka naine jõuaks orgasmini

Kuna mehed jõuavad orgasmini oluliselt kiiremini, on suureks abimeheks naise järeleootamisel peeniserõngad – need pikendavad erektsiooni kestust ja jäikust. Eriti mõnusad on peeniserõngad, mis masseerivad hullamise ajal naise kliitorit vibratsioonidega.

Eudora kliitoril vibreeriv peenisrõngas ja vedel vibraator Brazilian Balls

Kingisoovitus #5: sekspesu on parim viis partneri erutamiseks

Sekspesu annab selge signaali, mis järgmisena toimuma peaks ja taganemisruumi ei ole. Rollimäng on üks põnevamaid viise suhtesse särtsu lisamiseks. Ulakas õde, vallatu koolitüdruk, eest kaetud, tagant avatud läbikumav pesu … kõik see erutab meie meeli.

Kingisoovitus #6: orgasmikreemid teevad mehe eest pool tööd ära

Orgasmikreeme tuntakse kui vedelaid vibraatoreid. Need erutavad naist ja teevad erogeensed tsoonid tundlikumaks. Mehe erektsioon on võimsam ja pikem. Sinu ja Tema orgasmikreem Dragon on loodud partneritele suguühte maksimaalseks nautimiseks.

Sinu ja Tema orgasmikreem Dragon ning Vibroh vedel vibraator

Kingisoovitus #7: kogu keha nauding Wand

Wandi vibraatorid on kõige võimsamad stimuleerijad ja masseerijad, mis turul saadaval. Eelkõige on nad kliitori stimuleerijad, ent vabastavad pingeid ka õlgadelt ja seljalt.

Erinevate uuringute kohaselt suurendab seksivaene elu stressi tekkimist ja immuunsüsteemi nõrgenemist. Seksuaalse tervise eest hoolitsemine on igaühe enda kohustus. Orgasmid on äärmiselt tervislikud ja sekslelude toomine paarisuhtesse hoiab rutiini kaugel eemal.

Julgege katsetada ja uusi asju avastada erootikapoe Must Panter hoolega valitud toodete hulgast.

Vallatuid naudinguid!

Must Panter