Georgina Rodriguez (vasakul) vahetab ise lambipirne ja teeb muid kodutöid, et Cristiano Ronaldo saaks muretult jalgpallimängule pühenduda.Foto: EPA/Scanpix
Kõmu
28. veebruar 2021, 19:27

Naine on rääkinud: Cristiano Ronaldo kodus lambipirne ei vaheta! (2)

Cristiano Ronaldo modellist elukaaslane Georgina Rodriguez heitis pisut valgust glamuurse paari igapäevaelule. Selgub, et hoolitseva kaasana ei luba Georgina jalgpallistaaril koduseid majapidamistöid teha, et mitte riskida rumalate vigastustega.

"Cristiano on superisa ja parim abikaasa (ametlikult pole nende abiellumisest seni küll veel teada antud – toim), kellest ma võiksin unistada," pajatas 27aastane Georgina Itaalia meediale.

"Kuid süüa ta ei tee. Pärast hommikust treeningut on ta väärt üht mehist taldrikutäit kuuma rooga, mis on valmistatud armastusega. Meil on kokk, kuid vahel teen ma ka ise süüa.

Ning et meil on kodus niivõrd kõrged laed, siis lambipirne ta vahetada ei tohi. Mõelge ise: kui te oleksite Cristiano Ronaldo, kas te siis vahetaksite pirni, mis on peaaegu kuue meetri kõrgusel?

Parem mitte. Kandke enda eest hoolt ja pühenduge sellele, milles te parim olete. Mina hoolitsen kõige muu eest. Kodutööd on minu hooleks. Mulle meeldib oma kodu ja perkonna eest hoolitseda."