Giannis Tsivelekidis.Foto: Nõmme Kalju
Jalgpall
1. märts 2021, 10:23

Ateena AEK kasvandik liitus Nõmme Kaljuga

Ateena AEK FC kasvandik, 21aastane Kreeka keskkaitsja Giannis Tsivelekidis sõlmis Nõmme Kaljuga kolmeaastase profilepingu, teatas klubi täna oma koduleheküljel.

Vasakujalgne Tsivelekidis on olnud kõikide Ateena AEK noortevõistkondade kapten ning tema iseloom ja kvaliteet on pälvinud Nõmme Kalju peatreeneri tunnustuse.

"Nõmme Kaljuga liitumine valmistab mulle suurt rõõmu ja olen oma karjääri uue peatüki üle väga põnevil. Kalju on väga hästi organiseeritud meeskond, kus kõik mängijad on omanäolised ja kus kõigil on üks suur eesmärk," kommenteeris oma uut lepingut Giannis Tsivelekidis.

"Nüüd on see ka minu eesmärk ja hooaja lõpuks tahame üheskoos selleni jõuda," lisas Tsivelekidis.

"Ajalooraamatud räägivad, et Kreeka sõdalane pidi olema üliheas füüsilises vormis, kartmatu, vastupidav, haritud, õiglane ja auväärne. Otsisime just sellist tüüpi ja leidsime, teretulemast Nõmmele Giannis," ütles Kalju president Kuno Tehva.

Giannis Tsivelekidis hakkab Nõmme Kalju esindusmeeskonnas kandma nr. 5 särginumbrit ja oma debüütmängu võib Kreeka keskkaitsja teha juba 6. märtsil, kui Kalju võõrustab Premium liiga esimeses voorus Viljandi esindusmeeskonda.