Foto: Envato Elements
Sisuturundus
3. märts 2021, 10:10

KEVAD ON PEAAEGU KÄES: kuidas juukseid pärast talvist pakast turgutada?

Talvised ilmad räsisid meie juukseid korralikult – pakane, vitamiinipuudus ning organismi kurnavad viirushaigused on kiharatele oma jälje jätnud. Kas ka sinu juuksed katkevad või langevad välja? Et oleksid valmis kevadeks ja soojadeks ilmadeks, on mõistlik just nüüd juukseid turgutada. Anname nõu, kuidas.

Esiteks, võta ette üks korralik juuksehoolduskuur. Siinkohal jääb šampoonist ja palsamist väheseks – juustekasvu soodustamiseks ja kiharate sära taastamiseks kasuta ka seerumit ja vitamiine. Näiteks Eesti naiste hulgas ülimalt populaarsed Placent Activ Milano tooted toimivad tõhusamalt just koos kasutades. Toodete üheks tähtsaimaks koostiseks on ka platsentaekstrakt, mis aitab taastada peanaha hea olukorra ning on seeläbi vastuseks küsimusele, kuidas juuksed kasvama panna ning mil moel need pikaks kasvatada.

Kuna aeg-ajalt on mõistlik juuksehooldusvahendeid vahetada, siis võib seegi aidata kaasa säravatele kiharatele.

Teise sammuna võiks kasutusele võtta spetsiaalsed juuksehooldusvitamiinid.

Soovides panna juuksed kasvama, on juuksesibula vajalike ainetega varustamine vältimatu. Olemas on kindlad vitamiinid, mille abil märkad muutust juba kahe nädala pärast. Selle asemel aga et oma menüü ainult nende järgi ümber sättida, on lihtsam lisada igapäevarutiini spetsiaalsed juuste vitamiinid.

Placent Activ Milano juuksevitamiinid sisaldavad toitaineid ja mineraalained, näiteks A, C, D ja B-grupi erinevaid vitamiine, biotiini, foolhapet ja tsinki. See erakordselt tõhus “ilukokteil” hoolitseb selle eest, et sinu organism oleks seespidiselt varustatud kõikide juuksekasvuks vajalike ainetega.

Placent Activi valikus on nii tavalised vitamiinid kui ka hiljuti turule tulnud närimisvitamiinid. Just viimati mainitud närimisvitamiinid marjamaitseliste kummikommide kujul on saanud kiiresti tõeliseks hitiks. Põhjus on selles, et lisaks kasulikkusele maitsevad need imehästi.

Kolmanda punktina on ülioluline varuda kannatust. Tõepoolest, vitamiine tarbides võib esimesi muudatusi märgata juba kahe nädala möödudes, sest peanahk paremas seisukorras ning juuksed elujõulisemad.

Suuremate muutuste jaoks läheb aga kauem aega. Kuna juuksed kasvavad aeglaselt, tuleb preparaate kasutada vähemalt mitu kuud järjest. Küll aga aitab kindla rutiini loomine garanteerida, et sa ei unusta enda eest hoolitsemist ning et juuksekasvu soodustavad vitamiinid saavad oma tööd teha. Pea meeles, et visadus viib sihile.

Praegu toimub Placent Activi lehel välkmüük ning paljud tooted on lausa 40% soodsamad! Vaata täpsemalt SIIT!