Kukevõitlus. Foto on illustreeriv. Foto: EPA/Scanpix
Spordivaria
2. märts 2021, 16:41

KARMA? Võitluskukk tappis peremehe löögiga kubemesse

Möödunud nädalal suri kukevõitluses osalenud linnu omanik, keda kukk torkas teraga kubemesse.

Kukk, kelle kannuse külge oli kinnitatud ligi 8 cm pikkune tera, torkas möödunud nädalal Lõuna-Indias toimunud ebaseadusliku kukevõitluse käigus oma omaniku surnuks, vahendab TMZ uudiseid Aasiast. 

Ehkki Indias on kukevõitlus ametlikult keelatud, siis Telangana osariigis Lothunuri külas sellest ei hoolitud. Verine spordiala sai linnu asemel saatuslikuks hoopis tema omanikule. Ametnike sõnul üritas 45aastane Thangulla Satish oma kukke käsitseda, kui miski lindu õrritas ja ta torkas meest kubemepiirkonda.

Lindude kannuste kinnitatud terad on antud spordis tavapärased, sest see teeb kukkede võitluse verisemaks ja matšid saavad kiiremini läbi. 8 cm tera läks Satishi reiearterisse, mille järel tekkis tal verejooks. India ametnike sõnul suri ta teel haiglasse.

India politsei algatas juhtumis uurimise, nende sõnul võivad ürituse korraldajaid süüdimõistmise korral minna kuni kaheks aastaks trellide taha. Tegu pole esimese korraga, kui võitluskukk inimese tapab. Möödunud aastal sai Filipiinide keskosas toimunud haarangu käigus politseinik kukelt eluohtliku haava.